Polo12

Kövesd a Cápát!

2011. 06. 27.
Polo12

Bemutatkozik az ELTE-BEAC Vízilabda DSK és Kovács Bence (ELTE TTK) csapatszervező. A cikk elolvasása után remélhetőleg sokan kedvet kaptok majd minden idők legsikeresebb magyar olimpiai csapatsportjához…

Kovács Bence, másodéves környezettudomány MSc-s hallgató vagyok (ELTE TTK). Vízilabdás pályafutásomat 2000-ben kezdtem a Kaposvári Vízilabda Klubnál, ahol 2005-ig játszottam az egyesület korosztályos csapataiban (gyermek, serdülő, ifjúsági), illetve 2004-től tagja voltam a KVK OB/II-es, majd OB I/B-s csapatának 2008-ig. 2010 szeptemberében kezdtem el látogatni az ELTE-BEAC vízilabdacsapatának edzéseit, majd a második félévtől lehetőségem nyílt, a csapat immár teljes jogú tagjaként, mérkőzéseken is bizonyítani.

Augusztusban csapatszervezői vezetésemmel ismét benevezünk a Budapesti Vízilabda Szövetség, szeptember második felében induló felnőtt férfi bajnokságába.

Elsődleges célunk – a tisztes helytállás mellett –, hogy előrébb kúszhassunk a tabellán és megközelítsük a másodosztályban is játszó csapatokat. Játékosaink sosem eléggé népes táborát boldogan bővítjük esetleges jelentkezőkkel, akik szívesen vennék, ha az ELTE-BEAC Vízilabda DSK színeiben játszhatnának. A bajnokságban szereplő csapatba elsődlegesen olyan hallgatótársakat várunk, akik már rendelkeznek megfelelő meccsrutinnal és elszántsággal (ami a hétvégék egy részének feláldozásához szükségeltetik).

Bár a sportág nem könnyű, egyre több olyan játékosa van a Magyar Vízilabda Szövetségnek, aki az ELTE színeiben fogott először kézbe sárga labdát. A bajnokságban szereplő csapaton kívül bármely, a vízbe szálláshoz eléggé elszánt hallgatót szívesen látunk heti két alkalommal. Az edzések rendszerint jó hangulatban telnek, a sportot csak kedvtelésként űzni vágyók számára is ideális heti programot jelentenek.

Célom, célunk, hogy minél több, lehetőleg lelkes és tehetséges hallgatót vonjak be a vízilabdán keresztül az ELTE sport- és közösségi életébe.

Egy szó, mint megannyi: „Hajrá ELTE! Hajrá BEAC!”

Elérhetőségeim:

[email protected]
30/325-1429

(Fotó: Vörös Tamás - ELTE Online)

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech