Finalfour 2574

Vízilabda

Ha pólóztál, akkor már tudod, ha még nem, akkor majd megtudod: ez nem egy könnyű sportág. Ennek ellenére játszanak velünk olyanok is, akik elsős egyetemistaként fogtak először kézbe vízilabdát és persze sokan olyanok, akik nem akartak lemondani az egyetem mellett kedvenc sportjukról.

A vízilabda egy olyan sikersportág Magyarországon, ami mind a rég- mind a közelmúltban komoly nemzetközi eredményeket mutatott fel. Ezért talán nem meglepő, hogy a Magyar Vízilabda Szövetség adatai szerint összesen több mint 30.000 igazolt játékos volt Magyarországon a női és férfi sportolókat együttvéve. Magyarországon tagfelvételt nyert 185 sportegyesület egyike az ELTE-BEAC csapata is, amely 2016 óta nagy átalakuláson ment keresztül. Büszkén mondhatjuk el, hogy egyre több olyan játékosa van a Magyar Vízilabda Szövetségnek, aki az ELTE-BEAC színeiben szerepelt pályafutása során.

Minden évben nevezünk az OBII és Budapest Bajnokságba, de a heti négy edzésünkön akkor is kipróbálhatod magad, ha egyelőre csak az elszántságod adott az olimpiai aranyhoz. Akár nálunk játszol, akár van már csapatod, képviselheted az ELTE-t az immár hagyományosnak tekinthető Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságon (MEFOB), hiszen itt a diákigazolványod a játékengedélyed! 2014-ben megállíthatatlanul meneteltünk egészen a döntőig, ahonnan végül ezüstéremmel távoztunk. Jövő tavasszal Te is részese lehetsz az ELTE-s sportsikereknek!

Találkozunk az uszodában!

-------------------------------------------

Mikor? Hétfő | Kedd | Szerda | Csütörtök: 19.00-tól

Hol? Hajós és Komjádi uszoda

-------------------------------------------

Facebook: BEAC Vízilabda

Vízilabda

Kapcsolattartó: Várhelyi Zoltán - edző

E-mail: [email protected]

Kreditre hajtasz?

Ezt a sportágat ELTE-s testnevelés kurzusként is űzheted!

Részletek

Depositphotos 126021452 xl 2015 1

Elérhető bérletek

Vízilabda
Vízilabda bérlet I 2024 februártól
2 500 - 25 000 Ft
Vízilabda bérlet I 2024 februártól

Lesz izomlázad?

Találd meg kedvenc sportodat, helyszínedet, közösségedet!

Webshop

Vedd meg online a bérleted!

Image 4
BEAC 120

Történelmi pillanataink

érdekel a történet

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech