Koszi hagabol2

"Köszi, Hágából!" - Európa-szerte követik a BEAC online edzéseit

2020. 04. 21.
Koszi hagabol2

Nagy sikert aratott a sportolók és a sportolni vágyók körében az ingyenes online edzéssorozatunk, a #sportmindenkor.

Nagy sikert aratott a sportolók és a sportolni vágyók körében az ingyenes online edzéssorozatunk, a #sportmindenkor. A hetente több aerobik és jóga órákkal jelentkező sorozat célja legfőképpen az, hogy valamilyen módon pótolni lehessen a járványügyi helyzet miatt nem látogatható BEAC edzéseket és segítsünk az egészségetek, valamint a sportolás rendszerességének megtartásában.

A három hét alatt a jógás foglalkozások majdnem 25 ezres, míg az aerobik edzéseink közel 75 ezres nézettséget számláltak. Az edzések fontosságára felhívták az edzők, oktatók is a figyelmet, miszerint ebben az időszakban kifejezetten fontos a testmozgás, hiszen immunrendszer erősítő hatása van. Jógából összesen négy különböző jógatípust gyakorolhattak a nézők: a gerincjógát, a dinamikus jógát, a fasciális jógát és a power jógát. Az aerobik edzők is kitettek magukért, hiszen volt napindító és hétvégi edzés is, zumba, alakformáló, gerinctréning és box aerobik is.

A közönség főként a fővárosra koncentrálódott, de edzettek velünk Cserszegtomajtól kezdve, Balatonalmádin és Debrecenen át egészen Kolozsvárig. Legnagyobb meglepetésünkre több sportoló jelentkezett be Európa számos pontjáról, többek között Bajorországból és Hágából is.

Nagy örömmel olvastuk, hogy mennyire feltölt benneteket az otthoni sportolás, illetve, hogy sokan a #sportmindenkor programunknak köszönhetően kezdtetek el - akár családtagokkal közösen - velünk mozogni. Ez sok erőt ad számunkra, szervezőknek és edzőknek, hogy folytassuk a megkezdett munkát:

Viki fasciális jóga órája:

Nagyon szuper volt, köszönjük, anyukámmal csináltam, ő is imádta! 🙂 "

Kata power jóga órája:

Köszi, Kata, ma is szuper voltál! 🙂 A macskám egész óra alatt valamelyik lábamnál dorombolt, relaxációnál meg a fejemhez kucorodott, és melegített <3"

Írisz dinamikus jóga órája:

Hát ma darabos voltam mint egy zacskó ropi 😅 de jó volt , köszike 😀 <3 Ezek jó lezárást adnak a napnak :D"

Írisz gerincjógája:

Ez nagyon jól esett most, köszönöm Írisz. Gratula mindenkinek, aki végigcsinálta, nem is volt olyan könnyű. :)"

Teréz kardio-alakforma órájáról:

Kedves Teréz! Hála és köszönet Neked! Szuper motiváló a személyiséged. Szeretem a humorodat és az önkritikádat is! :)"

Rebi alakforma órája:

A karantén óta az órád az első alkalom,hogy kiszakadok a punnyadásból. Sokat adott,köszönöm! :)"

Rami zumba órája:

Ennyi év után újra BEACos Zumba Ramival! <3"

Orsi gerinctréning órája:

Köszönjük szépen, nagyon jól esett, átmozgatta a gerincemet meg mindenemet az egész napos ülés után! bármilyen gyakorlatod van derékfájósoknak, szívesen látnám <3"

Andrea zumba órája:

Thanks for the effort you put into making these trainings, it means a lot! I'm looking forward to the next class! :)"

Eszti hétvégi alakformáló órája:

Isteni egy órácska volt, mint mindig, köszönjük szépen! 🌷🌺🌼"

Szilvi napindító edzése:

Nagyon jó erős óra volt. Én este hatkor néztem vissza, akkor csináltam meg. Letolom holnap is.✌️✌️"

Lilly box-aerobik edzése:

Koszi, szupi volt! 🙂 Hagabol csatlakoztam."

Április 20-tól új fázisába lépett a BEAC „Sport mindenkor” programja, immár bérlettel megtekinthetők online aerobik és jógaóráink. Az új rendszerről ITT olvashattok többet.

Ugyanakkor az ingyenes edzéseink sem érnek véget! Számunkra kiemelten fontos, hogy mindenkinek elérhető sportolást nyújtsunk, kiemelten ezekben a nehéz időkben. Az ingyenes órarendet ITT találjátok.

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech