CP1 1532 2

Csatlakozz májusban a BEAC Életmódváltók programhoz

2021. 04. 28.
CP1 1532 2

Május 1-től folytatódik a BEAC Életmódváltók programja. Csatlakozzatok egy igazán motiváló közösséghez. A program mindenki számára nyitott, aki szeretné kicsit jobban beleásni magát a fenntartható és egészséges táplálkozás rejtelmeibe, az egyéni étrend kialakításába.

Az életmódváltás ebben a közösségben egy hosszabb távú folyamat lesz, melynek során mindenki megtalálhatja azt az életmódot, ami számára jól eső, lemondások nélküli és egészséges. Nem kínálunk instant megoldásokat évtizedek alatt kialakult minták megváltoztatására, amit viszont biztosítunk az a megfelelő információ átadás, gondolat ébresztés, rengeteg ötlet annak kapcsán, hogy egyáltalán milyen lehetőségek vannak a változtatásra, hogy aztán mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb utat. Mindemellé jár rengeteg motiváció, igyekszünk aktívan bevonni minden résztvevőt és lehetőség van egyéni kérdések tisztázására is folyamatosan, mindenki számára.

A BEAC Életmódváltók program vezetője Horváth Viktória, a BEAC oktatója! Az alábbiakban közelebbről is megismerkedhettek Vikivel:
"Nagyon régóta foglalkoztat, hogy mitől lesz az ember egészséges és boldog, mi kell ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében. Válaszokat keresve először az ELTE rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakon tanultam, majd rekreáció MSc képzésen folytattam tanulmányaimat életmód tanácsadó szakirányon. Ismereteimet azonban nem éreztem teljeskörűnek, így jelenleg a manuálterápia és a jóga világában folyatatok képzéseket. Fontosnak tartom megtapasztalni a tudományos világ perspektíváit, de a test, az elme és a lélek egyensúlyának megértését további tanulmányaim fűzték össze kerek egésszé.
A BEAC Életmódváltók program célja, hogy az életmód váltás elcsépelt fogalmát újragondoljuk és olyan alapokra helyezzük, ahol ez a folyamat egy izgalmakkal teli, jó érzések által kísért önmegismerés és önmunka által történik. Ehhez szeretném a csoportok megalakulásával biztosítani a közeget, a lendületet, az információt és elakadás esetén a segítséget. "

Thumbnail IMG 0221

Mire számíthattok május hónapban?

A májusi hónap témája az étkezés lesz, a program alaposan körbejárja a témát. Megismerkedhettek számos táplálkozási trenddel, hiteket és tévhiteket, véleményekkel és ellenvéleményekkel a táplálkozás kapcsán. A témában már rengeteg információ áll rendelkezésre, néha talán túl sok is. Májusban ebben az információ áradatban fog a program egy kicsit rendet tenni, hogy a résztvevők fel tudják mérni, milyen a számunkra legmegfelelőbb táplálkozási forma, mire figyeljenek, hogyan haladhatnak kis lépésekben anélkül, hogy le kéne mondanunk az ételek és ízek élvezetésről.

  1. hét: Általánosságban a táplálkozásról, hitek, tévhitek, diéták
  2. hét: Mindent a reggelizésről
  3. hét: Mindent az ebédelésről
  4. hét: Mindent a vacsorázásról

Amennyiben csatlakozni kívántok a BEAC Életmódváltók programhoz, ITT tudtok bérletet vásárolni! A bérlet megvásárlásával havi 4 közös foglalkozáson való részvételre lesztek jogosultak, melyek minden kedden 19:00-kor kezdődnek, kb. 90 perc időtartamúak és korlátlan ideig visszanézhetők.

Bérletárak:

  • Teljes árú: 6 490 Ft/hó
  • Kedvezményes: 4 990 Ft/hó (igénybe vehető ELTE hallgatók, ELTE dolgozók valamint alumnusai számára)

A bérletvásárlást követően lépjetek be zárt facebook csoportunkba, melyhez ITT tudtok csatlakozni!

A programmal kapcsolatos hírlevélre ITT tudtok feliratkozni!

Eletmodvaltok plakat v1

Résztvevői visszajelzések a korábbi programokról:

“...nagyon örülök ennek a csoportnak, a támogató közösségnek, meg hogy ilyen motiváló vagy“
“...amit beiktattam minden napra az a gyógytea reggeli előtt (igaz ezt csak 6 hétre), sok gyümölcs és zöldség fogyasztás majdnem minden étkezéshez, valamint a sport. Heti 7 napból 5-öt sikerül mozogni és ez óriási nagy lendületet ad a napjaimnak. Egyébként sokkal jobb lett a közérzetem, energikusabb vagyok szóval köszönök mindent“
“...nekem nagyon tetszett ez a hónap, sok mindent már tudtam, de így is volt bőven, amin tudtam változtatni. Mindig van hova fejlődni, úgyhogy várom az áprilisi alkalmakat is. ”
“...próbálom a légzésgyakorlatokat is beiktatni, 1-1 házimunka rögtön izgalmasabb, ha belevisszük ezt a kis pluszt, és gyorsabban is halad. ”

Thumbnail IMG 2588
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech