Joga fuvesz3

Exkluzív jógázási lehetőség az ELTE Füvészkertben

2018. 05. 16.
Joga fuvesz3

A BEAC-120 emlékév alkalmából június 13-án 18:00 órától exkluzív helyszínen, az ELTE botanikus kertjében, a Füvészkertben rendez jógaórát a BEAC

A BEAC-120 emlékév alkalmából június 13-án 18:00 órától exkluzív helyszínen, a belváros leghangulatosabb kertjében, a Pál utcai fiúk egyik kultikus helyszínén, az ELTE Füvészkertben rendez jógaórát a BEAC.

A 120 db napüdvözlő gyakorlatból álló órára a Füvészkert nyitva tartási idején kívül, Magyarország első botanikus kertjében, igazán pihentető környezetben várják az érdeklődőket, így különleges élményben lehet része a résztvevőknek.

A napüdvözlet mindenki által végezhető gyakorlatsor, mely felfrissíti az egész test izomzatát, felgyorsítja a légzést és a szívverést anélkül, hogy fáradtságot vagy légszomjat idézne elő. Fejleszti az állóképességet, kitűnően ellazít és segít az ideális testsúly elérésében. Egy kör elvégzése átlagosan fél percet vesz igénybe, de a gyakorlat gyorsasága egyén szerint változhat.

Kezdéskor Tölgyesi Írisz, a BEAC jógaoktatójának vezetésével lehet megtanulni a gyakorlatsort, de az alábbi videóból már előre is lehet készülni:

A programon mindenki saját felelősségére vehet részt, közelmúltban térd, csukló vagy gerinc műtéten átesettek számára nem ajánlott!

Ajánlott a jógaszőnyeg és a laza sportruházat.

Helyszín: ELTE Füvészkert, Budapest, Illés u. 25.

Időpont: 2018. június 13. 18:00

Regisztráció:

A programra előzetes regisztráció szükséges a [email protected] email címen, NÉV, JEGYTÍPUS, TELEFONSZÁM megadásával.

Jegyek:

Diák, ELTE-s dolgozó, ELTE Alumni tag – 1500 Ft

Külsős – 2500 Ft

Fizetési határidő: 2018. június 6.
MEGHOSSZABBÍTVA 2018. június 8.-ig!

A szabad helyek függvényében a helyszínen is lehet még jegyet váltani!

Jegyvásárlás:

A regisztrációt követően a bérletedet a BEAC Irodában tudod megvásárolni. (1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10., I. feljáró 2. emelet)

Nyitvatartási idő: hétfő – péntek 08:30-16:30

A bérlet árát utalással is van lehetőség fizetni, melyet jelezni kell email-ben és fizetést követően bizonylattal szükséges igazolni.

A következő számlaszámra lehet utalni: OTP BEAC 11711034-20023436
A közleménybe a 'füvészkert-jóga' megnevezést kell írni!
Bérleted ára: Diák/ELTE dolgozó/ELTE Alumni tag 1500 Ft, Külsős 2500 Ft

Facebook-esemény:

BEAC - 120 napüdvözlet a Füvészkertben

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech