CP1 10192

Július végéig folytatódnak az ingyenes ELTE dolgozói edzések

2019. 07. 10.
CP1 10192

Kezdőket, újrakezdőket és haladókat egyaránt várunk az ELTE dolgozói funkcionális köredzésekre, ahol a BEAC szakképzett edzőivel erősödhetnek a résztvevők.

Kezdőket, újrakezdőket és haladókat egyaránt várunk az ELTE dolgozói funkcionális köredzésekre, ahol a BEAC szakképzett edzőivel erősödhetnek a résztvevők.

Az ELTE Szolgáltatási Igazgatóságának köszönhetően az egyetem dolgozói számára INGYENES edzések még július végéig folytatódnak, majd szeptembertől a gerinctréning és aerobik órákkal kiegészülve újraindulnak!

Edzésidőpontok és helyszínek:

  • Funkcionális köredzés az OSC-ben: H/SZE: 6:30-7:30 – Virág Tündével
    Helyszín: OSC vívóterem – 1052 Semmelweis utca 2.
  • Funkcionális köredzés a BEAC-on: H/CS: 6:30-7:30 – Barátosi Leventével
    Helyszín: BEAC csarnok 4. pálya – 1117 Bogdánfy u. 10/B.

Öltözési és zuhanyzási lehetőség adott mindkét helyszínen.

Funkcionális köredzés: Azoknak ajánljuk, akik a pörgős, változatos edzéseket kedvelik, ahol lehet bárki kezdő és haladó is, mert az ellenállások, a gyakorlatok és a kihívások is személyre szabottak! A foglakozásainkon használt mozgásformák és eszközök: Saját testsúlyos gyakorlatok, kettlebell, TRX.

Az órákhoz folyamatosan lehet csatlakozni!

Részletek és jelentkezés NÉV, SZERVEZETI EGYSÉG, EDZÉSTÍPUS, TELEFONSZÁM megadásával a [email protected] email címen vagy a 061-209-06-17 | +36-30-355-0264 telefonszámok bármelyikén.

Aki korábban részt vett az órákon, nem szükséges jelentkeznie.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech