DSC 74

Rekordszámú résztvevővel jön a VI. Ludovika- ELTE-BEAC Spring Open

2024. 03. 27.
DSC 74

2024. április 6-án immár 6. alkalommal kerül megrendezésre a BEAC szervezésében a Ludovika- ELTE-BEAC Spring Open Cheerleading Országos Bajnokság.

A tavasz beköszöntével a versenyszezon is megkezdődik cheerleadereink számára, melynek első állomása a hazai rendezésű Ludovika- ELTE-BEAC Spring Open. Az eseményre április 6-án kerül sor a Ludovika Arénában. A nap folyamán cheerleading és performance cheer szakágakban 18 egyesület, közel 500 sportolója lép versenytalajra, hogy megküzdjön a legjobbaknak járó díjakért. A helyezések sorsáról az előző évekhez hasonlóan az idei évben is nemzetközi panel dönt, bírák érkeznek Ausztriából, Lengyelországból, Szlovákiából valamint Magyarországról.

Springopen 24 poszt

A VI. ELTE Spring Open 09:00-kor veszi kezdetét, és a versenyt bárki megtekintheti aki érdeklődik a cheerleading sportág iránt!

Nézők számára belépőjegyek elővételben, valamint a helyszínen válthatók, melyeknek ára 3.000 Ft (a helyszínen bankkártyás fizetésre nincs lehetőség).

A verseny pontos időbeosztása ITT érhető el!

Az V. ELTE-BEAC Spring Open képei ITT érhetők el.

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech