DSC 4332

ELTE-sek! Sportoljatok a BEAC-ban!

2023. 07. 25.
DSC 4332

Gratulálunk, üdvözlünk benneteket az egyetemi életben, életetek egyik legizgalmasabb időszaka veszi ezennel kezdetét, melyből természetesen a sport sem hiányozhat! Csatlakozzatok Budapest legnagyobb egyetemi sportklubjához és váljatok hamar egy szuper közösség részévé!

Az ELTE sportegyesületeként 125 éve, 1898-ban alapított BEAC örökmozgó és örökvidám közössége mindenkit vár, aki mozogni, edzeni, testileg-lelkileg felüdülni, esetleg versenyezni szeretne. Szintén ELTE-s edzőinknek és sportszervezőinknek köszönhetően 21 szakosztály, több mint 40 sportága közül választhattok nálunk. Így nyugodt szívvel állítjuk: itt Ti is biztosan megtaláljátok majd kedvenc mozgásformátokat! Szóval nincs is más hátra, elő azzal az Egyetemista-lettem-bakancslistával, és válogassatok bátran az ELTE kipróbálásra váró sportjaiból a www.beac.hu oldalon!

A szorgalmi- és vizsgaidőszakok során kétféle formában biztosítunk lehetőséget a sportolásra: egyfelől mindenkit várunk a délutáni edzéseken, foglalkozásokon, másfelől pedig a Neptunban elérhető kredites testnevelés kurzusokon buzdítunk Titeket a mozgásra. De mit is takarnak pontosan a délutáni sportórák, és milyen egy kredites tesióra? Tudd meg az alábbiakban!

Délutáni edzéseinken és sporteseményeinken bárkit, akár külsős érdeklődőket is szívesen várunk!

336658593 1132836100725808 2610699026807159730 n

1. SPORTOLJATOK A BEAC-BAN

A BEAC délutáni edzésein bárki részt vehet, az órákat az ELTE sportösztöndíjas hallgatói, valamint a BEAC szakképzett edzői, oktatói tartják. A sportág kiválasztásában segítséget nyújt a BEAC honlapja, ahol az edzésidőpontok, helyszínek és tagsági árak is megtalálhatók, a bérlet pedig online is megvásárolható egy rövid regisztrációt követően.

· Csapatsportok: cheerleading, futsal, kézilabda, kosárlabda, labdarúgás, röplabda, vízilabda

· Küzdősportok: box, brazil jiu-jitsu, goju-ryu karate, kick-box, kung-fu, muay thai,

· Aerobik: alakformáló zumba, intervall tréning, kardió alakforma, pilates, preventív gerinctréning, zsírégető torna

· Táncok: argentin tangó, cheer dance, hastánc, hip-hop, latin tánc, moderntánc

· Ütős sportok: asztalitenisz, tollaslabda

· Egyéb sportok: aerial hammock & silk, aerial hoop, atlétika, balance, darts, falmászás, funkcionális tréning, futás, hajózási ismeretek, jóga, kajak-kenu, kerékpár, konditerem, polefitness, sakk, spinning, SUP, tájfutás, természetjárás, triatlon, úszás, vívás

132223 C 9682 wide 99999 115

2. SPORTOLJATOK KREDITÉRT

Vegyetek fel kredites sport (választható testnevelés) kurzusokat a többi órához hasonlóan a Neptunon keresztül VTN kóddal. Összesen több mint 40 sportág közül választhattok, a hagyományos sportágak mellett olyan különlegességekkel is várunk, mint az aerobik, a vívás, a hajózási ismeretek vagy akár a cheerleading. A sportágak választékáról és tudnivalókról további információt a www.beac.hu oldalon találtok.

DSC 3741 1

3. RENDEZVÉNYEK

Vegyítsétek az évközi sportprogramokon a mozgás örömét egy kis fesztiválhangulattal! Gólyatábori Sportnapok, ELTE Sport7, 5vös5km futóverseny, Kárpát-medencei Egyetemek Kupája, KEK Run futóverseny, Kari és Kollégiumi Sportnapok és még számos sportprogram vár benneteket az egész év folyamán.

2024 március 1-én és 2-án immár 15. alkalommal kerül megrendezésre a Kárpát-medencei Egyetemek Kupája. Amennyiben szívesen lennétek részesei egy határokon átívelő eseménynek, vagy vennétek részt a BEAC saját rendezésű futóversenyén a IV. KEK Run-on, úgy kövessétek a https://kekbudapest.hu/ oldalát.

A Kari és Kollégiumi sportnapokon házhoz visszük a kedvenc sportágaitokat, hogy minél több lehetőségetek legyen részesévé válni a nagy BEAC családnak.

Kispályás labdarúgó-bajnokságok: Gyűjtsétek össze a barátokat (6–8 fő) és nevezzetek szeptember közepéig. Hódítsátok meg a bajnokság királykategóriáját a legalsó osztályból indulva! Részletek a bajnokságokról: www.beacfoci.hu

Futás

4. KÖZÖSSÉG

Ne maradjatok le a legfrissebb sporthírekről, válogassatok a sportágak közül, vegyétek meg online bérleteteket vagy a BEAC-os pólótokat a megújult www.beac.hu honlapon. Kövessétek a BEAC-ot a fb.com/elte.beac és instagram.com/beac1898/ oldalakon, ahol nyereményjátékokkal, sportos tartalmakkal és életmód tanácsokkal is várunk titeket!

További kérdés esetén nézzetek be a BEAC Irodába, ahol tájékoztatást kaphattok minden sportágról!
Cím: 1117 Budapest, Bogdánfy u.10./B 1. lépcsőfeljáró, 2. emelet
Telefon: 061–209–06–17
E-mail: [email protected]

Thumbnail 273682764 10158847552180829 1650782256376854637 n
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech