CP1 3801 2 2020 08 13 124840

Elindultak a jóga kurzusok!

Még nem késő, hogy csatlakozz!
2020. 09. 21.
CP1 3801 2 2020 08 13 124840

Végre elindítottuk az őszi jóga kurzusokat a BEAC-on és az Apáczai Gimnáziumban. Tölgyesi Írisz jógaoktatónk elmeséli, hogy mekkora élmény volt személyesen találkozni veletek, közel fél év után!

Mint tudjátok, 6 éve tanítok a BEAC-ban, egyre több kurzusom van, így évi közel 80-100 diákot tanítok. Vannak, akik a kezdettől fogva járnak az óráimra, vannak akik feltűnnek az évek során 1-1 szemeszterre és minden kurzuson sok új hallgatóval találkozom.

Az elmúlt időszak gyökeresen megváltoztatta ezt a szokásos menetrendet, hiszen egyik napról a másikra el kellett válnunk egymástól, amikor a koronavírus veszélye felütötte a fejét kis hazánkban.

Nagyon büszke vagyok magunkra, a BEAC-ra és a jógázó hallgatókra egyaránt, hogy ebből a rendkívüli helyzetből is a lehető legjobbat hoztuk ki! Egy hét sem maradt el jóga nélkül, ugyanis azonnal reagáltunk az intézmény bezárására és online folytattuk a kurzusokat. Így gyakorlatilag lehetővé tettük, hogy mindenki jógázni tudjon az otthonában és ne kelljen nélkülöznie kedvenc oktatóját.

Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk tőletek, hogy milyen sokat segített a rendszeres jógázás, a bezártságban, a mozgásszegény karantén idején. Most viszont eljött az idő, ismét adottak a feltételek, hogy szemtől szembe, egy időben és egy térben, együtt gyakoroljunk!

123

Elindultak a jóga kurzusok!

Nyáron 2 kurzust is tartottunk a lenyűgöző ELTE Füvészkertben, ahova szép számmal ellátogattatok! Most ősszel pedig, leírhatatlan élmény volt újra élőben látni Titeket, minden órán fülig ért a szám örömömben, sokan jöttetek teljesen kezdőként, mondván, hogy a karantén alatt kezdtetek el jógázni.

Minden órát libabőrös karral kezdtem, amikor megláttam a régóta gyakorló jógázókat, akikkel az elmúlt fél éveben online tartottuk a kapcsolatot.

Azt hiszem az egész BEAC nevében mondhatom, köszönjük szépen, hogy hűségesek vagytok hozzánk, és visszatértetek a kurzusainkra!

Ha eddig nem voltatok Budapesten, vagy nem kezdtetek el bejárni az óráinkra, nagyon sok szeretettel várunk Titeket, bármelyik jóga kurzusunkhoz tudtok csatlakozni!

DSC 0099

Van néhány újdonság, amit szeretnék megosztani Veletek:

  • Lehetőség van online bérletvásárlásra és alkalmi jegyet is válthattok az óráinkra!
  • Az egészségünk megőrzése érdekében lecsökkentjük a csoportos jóga órákra foglalható helyek számát.
  • A helyszíneken fertőtlenítő folyadékokat és törlőkendőket helyeztünk ki, amelyekkel fertőtleníteni tudjátok a kezeteket és az eszközöket.

Hozzám továbbra is több fajta jóga órára jöhettek, melyek során sok olyan gyakorlatot fokunk végezni, melyek kifejezetten erősítik az immunrendszert és serkentik a szervezetünk ellenálló, ill. öngyógyító képességét.

A jóga egy ősi módszer arra, hogy testileg és mentálisan megőrizzük az egészségünket. Azt gondolom, ez a tudás és technika, most mindenkinek jól jön, hogy javítsuk közérzetünket és emeljük szervezetünk energiaszintjét.

Nálunk a jóga órák széles skálájáról választhattok. A bérleteket pedig megújult honlapunk webshop felületén is megvásárolhatjátok: https://www.beac.hu/shop

Joga osz 2020
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech