0

Edzés reggel! Négy ok, amiért érdemes előbb kimásznod az ágyból

2020. 09. 15.
0

Összeszedtünk 4 okot, ami miatt érdemes korábban kimásznod az ágyból, és az edzést választanod a napod első programjaként.

Összeszedtünk 4 okot, ami miatt érdemes korábban kimásznod az ágyból, és az edzést választanod a napod első programjaként.

1. A munkahelyen, vagy az egyetemen még mindenki a reggeli kávéját szürcsöli, Te viszont már felfrissülve, vidáman, munkakész állapotban vagy reggel 8 után!

2. A lendület egész nap tart! A mozgás okozta pörgés nem csak akkor és ott az edzésen érvényesül. Feltölt energiával egész napra, koncentráltabb és hatékonyabb leszel.

3. Letudva! Nem kell azon agyalnod napközben, hogy mi van, ha munka/suli után túlóráznod kell, vagy épp annyira leszívják az agyad a teendők, hogy már képtelen vagy elmenni az esti edzésre. Reggel Te már lenyomtad, este jöhet a lazulás!

4. Jól fogsz aludni! ha este edzel, gyakran annyira felpörög a szervezeted, hogy utána-hiába vagy hulla fáradt-nem jön álom a szemedre. A reggeli mozgás az éjszakádra viszont már nem lesz ilyen hatással, cserébe valószínűleg jól fogsz aludni.

Az ELTE dolgozóinak ingyenes reggeli edzéseket szervezünk két helyszínen. Részletek az ALÁBBI cikkben.

Az ELTE hallgatói, illetve külsős sportolóink számára a Reggeli KV bérletet ajánljuk. Részletek ITT.

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech