Tura

Csatlakozz az ELTE-sekhez a Sárga Teljesítménytúrán!

2014. 04. 21.
Tura

Budapest közeli fantasztikus tájakon kanyargó kalandra vár a Természetjáró Szakosztály, amely április 30-a és május 1-je között rendezi meg a sok száz embert megmozgató Sárga Teljesítménytúrát!

Köszöntsük közösen egy sportos programmal a tavaszt az ELTE-BEAC immár rendhagyó Sárga Teljesítménytúráján! Április 30-án hétfőn késő este és május 1-jén kedd délelőtt vághatnak neki a természet szerelmesei a 70, 50, 40, 30 éjszakai, 20 vagy 18 km-es táv valamelyikének Esztergom és Budaörs között. A távok széles választéka lehetőséget ad mindenkinek hogy megtalálja a számára leginkább megfelelő távot. Kezdőknek, családoknak ajánljuk a 18 km-es távot, míg a profik, tapasztaltabbak bátran veselkedhetnek neki akár a 70-es távnak is. Az ELTE-BEAC-osok számára az indulás ingyenes.

A túra útvonala végig a sárga sáv turistajelzésen halad. Az ellenőrzőpontok rajtnyitástól számított 6 km/h-s sebességre nyitnak, ezért kérjük, hogy azon túratársak, akik ennél nagyobb menetsebességet terveznek, a rajtidő vége felé induljanak.

Rajt- és célhelyek:

Esztergom: Vasútállomás

Pilisvörösvár: Sramli söröző, Görgey u. 13.

Hűvösvölgy: Kisvasút Pizzéria

Budaörs: Illyés Gyula Gimnázium, Szabadság út 162.

A pilisvörösvári rajt megközelítése: a főút és a vasút kereszteződésétől a Sárga jelzésen felmegyünk a lépcsőn, majd jobbra a Görgey utcán 170 m.

Az ELTE hallgatóinak és dolgozóinak, valamint ELTE-BEAC tagoknak, látás- és hallássérülteknek, valamint kísérőiknek ingyenes. TTT, MSTSZ és MTSZ tagoknak, valamint Magyar Turista kártyával 200 Ft kedvezmény a nevezési díjból. 18-as és 10-es távon nagycsaládosoknak NOE tagkártyával negyedik főtől a nevezés ingyenes.

Díjazás: oklevél, kitűző (utóbbi a teljesítés száma szerint változik, ötödik teljesítéstől jelvény)

Szolgáltatás: hideg élelem, üdítő, édesség, Hűvösvölgyben pizza (Kérünk minden résztrevőt, hogy a környezet védelme érdekében hozzon magával bögrét. A rajtban 200 Ftal drágább nevezési díj fizetése esetén tudunk adni.)

Facebook-esemény: Sárga 70/50/30É/40/20/18/10

Az ELTE-BEAC Természetjáró Szakosztálya nevében:

Szőts Miklós ([email protected], 06-20-234-58-61)

Szűgyi Zalán ([email protected], 06-20-596-94-80)

Sujtó Laura ([email protected], 06-30-327-60-80)

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech