Atletika

Boross Gábor senior világbajnok bronzérmes!

2011. 07. 14.
Atletika

Boross Gábor, a BEAC atlétája a 800 méteres síkfutásban 1 perc 57 másodperces eredménnyel felállhatott a világbajnoki dobogó 3. helyére, mindössze tized másodpercekkel lemaradva a győztestől. Gábor egy sikeres cég egyik vezetőjeként, napi sok órás elfoglaltsága mellett szakít időt a magas szintű sportolásra, mindig nemes célokat kitűzve maga elé. Elszántsága, céltudatossága, küzdeni tudása, hite a sport iránt, valamint alázata, a fiatal élsportolók számára is példaértékű.

A BEAC atlétikai szakosztályát nem csak kiváló eredményeivel öregbíti, hanem mozgató rugója a szakosztály életben tartásának is. Nagy feladatra vállalkozott a tengeren túlon, hogy álmát, a dobogós helyezést meg tudja valósítani. Ez a számunkra leírhatatlan siker példázza, hogy a munka, a család mellett, aki a végtelenségig eltökélt, a sportban is meg tudja valósítani célkitűzéseit. Szakosztályunk az utóbbi években ragyogóbbnál ragyogóbb eredményeket ért el, amire nagyon büszkék vagyunk, Gábor eredménye utat mutat minden atléta palántánknak, és kiváló atlétáinknak, hogy a világversenyeken is fel lehet állni a dobogóra, hiszen Boross Gábor példája is ezt igazolja. Az edzéseken végzett küzdelmeinek jól megérdemelt gyümölcse ez a nem mindennapi siker.

Még egyszer minden BEAC-os atléta, edző és vezető nevében gratulálunk, és kívánjuk, hogy akár, már a legközelebbi világbajnokságon aranyérmet akasszanak a nyakába.

Gerendási István
Szakosztály igazgató

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech