Atletika

Boross Gábor senior világbajnok bronzérmes!

2011. 07. 14.
Atletika

Boross Gábor, a BEAC atlétája a 800 méteres síkfutásban 1 perc 57 másodperces eredménnyel felállhatott a világbajnoki dobogó 3. helyére, mindössze tized másodpercekkel lemaradva a győztestől. Gábor egy sikeres cég egyik vezetőjeként, napi sok órás elfoglaltsága mellett szakít időt a magas szintű sportolásra, mindig nemes célokat kitűzve maga elé. Elszántsága, céltudatossága, küzdeni tudása, hite a sport iránt, valamint alázata, a fiatal élsportolók számára is példaértékű.

A BEAC atlétikai szakosztályát nem csak kiváló eredményeivel öregbíti, hanem mozgató rugója a szakosztály életben tartásának is. Nagy feladatra vállalkozott a tengeren túlon, hogy álmát, a dobogós helyezést meg tudja valósítani. Ez a számunkra leírhatatlan siker példázza, hogy a munka, a család mellett, aki a végtelenségig eltökélt, a sportban is meg tudja valósítani célkitűzéseit. Szakosztályunk az utóbbi években ragyogóbbnál ragyogóbb eredményeket ért el, amire nagyon büszkék vagyunk, Gábor eredménye utat mutat minden atléta palántánknak, és kiváló atlétáinknak, hogy a világversenyeken is fel lehet állni a dobogóra, hiszen Boross Gábor példája is ezt igazolja. Az edzéseken végzett küzdelmeinek jól megérdemelt gyümölcse ez a nem mindennapi siker.

Még egyszer minden BEAC-os atléta, edző és vezető nevében gratulálunk, és kívánjuk, hogy akár, már a legközelebbi világbajnokságon aranyérmet akasszanak a nyakába.

Gerendási István
Szakosztály igazgató

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech