20211125 MEFS ACD750 DSC6214 sm2000

BEAC-os és ELTE-s díjazottak az Év Egyetemi Sportolója Díjátadó Gálán

2021. 11. 26.
20211125 MEFS ACD750 DSC6214 sm2000

A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megtartotta hagyományos Év Egyetemi Sportolója Díjátadó Gáláját. A díjakat a Testnevelési Egyetemen adták át.

A MEFS minden évben díjazza a Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) intézményi eredményességét. Az abszolút pontversenyt a 2020/2021-es tanévben, az ELTE nyerte megtörve ezzel a Testnevelési Egyetem egyeduralmát. A díjat Dr. Hamar Imre, a BEAC elnöke vette át.

Thumbnail image 2

Molnár Ágnes, az ELTE-BEAC Oriental Hastáncsoport vezetője a Fiatal Sportszakemberek Németh Angéla Magyar Egyetemi Sportért Érdemérmét vehette át a több éves egyetemi sportban nyújtott oktatói és az intézményi sportélet szervezésében kiemelkedő munkásságáért.

Thumbnail image

Az Év Egyetemi Sportolója Díjban részesült Illés Fanni, a 100 méter mell paraúszás olimpiai bajnoka, az Eötvös Loránd Tudományegyetem hallgatója.

Thumbnail image 1

A Magyar Egyetemi- Főiskolai Sportszövetség Elek Ilona Emlékérem az egyetemi sport támogatásáért díjat olyan személyek kaphatják, akik egy-egy kiemelkedő, az egyetemi sporthoz kapcsolódó esemény kapcsán szakmai munkájukkal, támogatásukkal nagymértékben hozzájárultak az adott esemény sikeréhez. Az idei évben az ELTE részéről elismerésben részesült Dr. Zentai László.

A díjátadó teljes beszámolója ITT érhető el.

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech