DSC 9311

Márciusban indul a BEAC jóga 10 hetes szezonja

2023. 02. 24.
DSC 9311

A BEAC jóga oktatói a tavaszi szezonban is személyesen várnak Titeket a hét különböző napjain gerincjóga, női jóga, valamint fasciális flow jóga óráikra.

A március 6. és május 22. között tartó szezonban három különböző típusú jógaórával várjuk az érdeklődőket. Egy bérlettel csak egy jógatípus látogatható.

Helyszínek

  • ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium ( 1053 Budapest, Papnövelde utca 4-6.)
  • AGORA (1085 Budapest, Üllői út 6.)
  • ONLINE órák facebook csoportban

Árak

  • Kezdő-,és haladó gerincjóga (ONLINE) 10 hetes bérlet: 15.000 Ft
  • Női jóga, fasciális flow jóga (ÉLŐ) 10 hetes bérlet: 19.000 Ft

A bérletet online, bankkártyás fizetéssel vásárolhatjátok meg ITT.

Joga tavasz 23

Óraleírások:

GERINCJÓGA-Tölgyesi Írisz

A gerincjóga hatékony módszer a gerinc problémák megelőzésére és enyhítésére. A rendszeres gyakorlással fájdalommentessé, erősebbé és hajlékonyabbá válik a test. Rendszeresen jógázóknak, kezdőknek és újrakezdőknek is ajánljuk, akik pontosan-precízen szeretnék elsajátítani a jóga technikákat. A testtartások, légzőgyakorlatok és relaxáció 100%-ban felfrissíti a testet és az elmét!

Az órák alkalmával gondosan odafigyelünk a gerinc mobilizációjára, valamint a gerinc melletti izmok, hasizmok és mélyizmok erősítésére. Emellett foglalkozunk a testtartás hibák megelőzésével és javításával.

NŐI JÓGA ÉS MEDITÁCIÓ- Hauptman- Tőkés Antónia

A külső körülmények zavarosak, folyamatosan változnak, újabbnál újabb kihívások elé állítanak minket. Ebben a megváltozott helyzetben is érdemes időnként megállni, időt szánni önmagunkra, a figyelmüket kintről befelé fordítani. A női jóga órákon elfogadással, türelemmel fordulunk a testünk felé. A gyakorlásokon a medence, az alhas, a csípő és a gát területét erősítjük, keringésüket javítjuk. A női egészségünkkel való kapcsolódásunkat testhelyzetekkel, légzőgyakorlattal és meditációval segítjük. Az órák célja a test-tudat-lélek harmóniájának megteremtése.

FASCIÁLIS JÓGA- Tölgyesi Írisz

A fasciális szemlélet a jógát a modern ember számára is kellően preventívvé teszi, miközben sokoldalúan fejleszt. Ez a gyakorlási forma segít a testi struktúrák, a tartás kiegyensúlyozásában, illetve erősíti azokat az izmokat, melyeket nem, vagy nem eleget használunk. Hatékony az ízületi mozgásterjedelem és a rugalmasság növelésben. A flow óratípus dinamikus gyakorlást takar, melyben folyamatos a mozgás. Ez lefoglalja az idegrendszert is, bevonódunk a gyakorlásba, ezáltal testi, lelki és mentális feltöltődést biztosít az óra.

Jóga
Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech