DSC 9311

Szeptemberben indul a BEAC jóga 10 hetes szezonja

2022. 09. 09.
DSC 9311

A BEAC jóga oktatói az őszi szezonban is személyesen várnak Titeket a hét különböző napjain gerincjóga, női jóga, fasciális jóga, valamint relaxáció és meditáció óráikra.

A szeptember 19. és november 30. között tartó szezonban négy különböző típusú jógaórával várjuk az érdeklődőket. Egy bérlettel csak egy jógatípus látogatható.

Helyszínek

  • ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium ( 1053 Budapest, Papnövelde utca 4-6.)
  • Budapesti Egyetemi Atlétikai Club- TT4-es tanterem (1117 Budapest, Bogdánfy utca 10/B)

Árak

10 hetes bérlet: 14.000 Ft (egy bérlettel egy jóga óra látogatható)

A bérletet online, bankkártyás fizetéssel vásárolhatjátok meg ITT.

Joga osz 22 a3

Óraleírások:

GERINCJÓGA-Tölgyesi Írisz

A gerincjóga hatékony módszer a gerinc problémák megelőzésére és enyhítésére. A rendszeres gyakorlással fájdalommentessé, erősebbé és hajlékonyabbá válik a test. Rendszeresen jógázóknak, kezdőknek és újrakezdőknek is ajánljuk, akik pontosan-precízen szeretnék elsajátítani a jóga technikákat. A testtartások, légzőgyakorlatok és relaxáció 100%-ban felfrissíti a testet és az elmét!

Az órák alkalmával gondosan odafigyelünk a gerinc mobilizációjára, valamint a gerinc melletti izmok, hasizmok és mélyizmok erősítésére. Emellett foglalkozunk a testtartás hibák megelőzésével és javításával.

NŐI JÓGA ÉS MEDITÁCIÓ- Hauptman- Tőkés Antónia

A külső körülmények zavarosak, folyamatosan változnak, újabbnál újabb kihívások elé állítanak minket. Ebben a megváltozott helyzetben is érdemes időnként megállni, időt szánni önmagunkra, a figyelmüket kintről befelé fordítani. A női jóga órákon elfogadással, türelemmel fordulunk a testünk felé. A gyakorlásokon a medence, az alhas, a csípő és a gát területét erősítjük, keringésüket javítjuk. A női egészségünkkel való kapcsolódásunkat testhelyzetekkel, légzőgyakorlattal és meditációval segítjük. Az órák célja a test-tudat-lélek harmóniájának megteremtése.

FASCIÁLIS JÓGA- Tölgyesi Írisz

A fasciális szemlélet a jógát a modern ember számára is kellően preventívvé teszi, miközben sokoldalúan fejleszt. Ez a gyakorlási forma segít a testi struktúrák, a tartás kiegyensúlyozásában, illetve erősíti azokat az izmokat, melyeket nem, vagy nem eleget használunk. Hatékony az ízületi mozgásterjedelem és a rugalmasság növelésben. A flow óratípus dinamikus gyakorlást takar, melyben folyamatos a mozgás. Ez lefoglalja az idegrendszert is, bevonódunk a gyakorlásba, ezáltal testi, lelki és mentális feltöltődést biztosít az óra.

RELAXÁCIÓ ÉS MEDITÁCIÓ- Hauptman- Tőkés Antónia

A jóga egy eszköz, mellyel a mentális, tudati folyamatainkat tudjuk elcsendesíteni annak érdekében, hogy a meditáció felé haladjunk. Gyakorlati útmutatást biztosít azoknak, akik az ászanákon túl egy hatékony meditációs gyakorlást alakítanának ki. A meditáció során megszabadulhatsz a testben és elmében felgyülemlett feszültségektől, megtapasztalhatod a befelé figyelést és feltöltődhetsz pozitív energiákkal.


Jóga
Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech