Thumbnail image 50374657 1

Téged is vár a BEAC augusztusi jóga szezonja

2021. 07. 22.
Thumbnail image 50374657 1

A BEAC jóga oktatói augusztusban is személyesen várnak Titeket a hét különböző napjain gerincjóga, női jóga és fascia tréning óráikra. Az augusztusi órák továbbra is látogathatók bérlettel, valamint alkalmi jegyek vásárlásával is.

A július 26. és augusztus 25. között tartó szezonban három különböző típusú jógaórával várjuk az érdeklődőket. Egy bérlettel csak egy jógatípus látogatható, az órákon azonban kombinált bérlet (mindhárom órára érvényes), vagy alkalmi jegy vásárlásával is részt tudtok venni.

Helyszín: 1117 Budapest, Bogdánfy utca 10/B. (Budapesti Egyetemi Atlétikai Club- TT4-es tanterem)

Árak

Szimpla bérlet (1 jógatípus):

  • 7.500 Ft/5 alkalom -Külsősök
  • 6.300 Ft/5 alkalom - ELTE hallgató, dolgozó, Alumni-tag, 11. kerületi lakosok

Kombinált bérlet (3 jógatípus):

  • 18.500 Ft/15 alkalom - Külsősök
  • 17.300 Ft/15 alkalom - ELTE hallgató, dolgozó, Alumni-tag, 11. kerületi lakosok

Alkalmi jegy:

  • 1700 Ft/1 alkalom - Külsősök
  • 1450 Ft/1 alkalom- ELTE hallgató, dolgozó, Alumni-tag, 11. kerületi lakosok

A bérletet online, bankkártyás fizetéssel vásárolhatjátok meg ITT, alkalmi jegyeink pedig ITT érhetők el.

Joga augusztus cikk1

Óraleírások:

GERINCJÓGA- Hauptman- Tőkés Antónia

Online óráimon a gerinc mozgását és működését tartjuk fókuszban az ászana gyakorlás közben. Statikus pózokkal dolgozunk, minden apró részletet beállítva mélyülünk bele a testtartásokba. Ez a módszer kifejleszti a testtudatosságot és rendkívül sokat segít, hogy kikapcsold a felesleges gondolatokat, aggodalmakat. Fizikális szinten nyújtjuk és erősítjük az izmokat, ízületeket, különös tekintettel a has és a hát területeire. Minden élő adást relaxációval és légzőgyakorlatokkal zárunk, melyek jótékonyan hatnak az idegrendszerre, amire most a legnagyobb szükséged van!

NŐI JÓGA- Hauptman- Tőkés Antónia

A külső körülmények zavarosak, folyamatosan változnak, újabbnál újabb kihívások elé állítanak minket. Ebben a megváltozott helyzetben is érdemes időnként megállni, időt szánni önmagunkra, a figyelmüket kintről befelé fordítani. A női jóga órákon elfogadással, türelemmel fordulunk a testünk felé. A gyakorlásokon a medence, az alhas, a csípő és a gát területét erősítjük, keringésüket javítjuk. A női egészségünkkel való kapcsolódásunkat testhelyzetekkel és légzőgyakorlatokkal segítjük. Az órák célja a test-tudat-lélek harmóniájának megteremtése, melyre ebben az időszakban még nagyobb szükségünk van.

FASCIÁLIS JÓGA- Horváth Viki

Az immunrendszerünk lehet most a legnagyobb aduászunk, ennek működése viszont csak akkor zökkenőmentes, ha nem vagyunk feszültek. Na de hogy ne lennénk feszültek ebben a kérdésekkel teli időszakban? Szeretnénk nektek segíteni megőrizni testi, lelki és mentális egészségeteket, csatlakozzatok hozzánk, jógázzunk együtt mindenkor! Én a gyakorlások során testet és lelket felszabadító gyakorlatsorokkal várlak titeket, különösen ügyelve arra, hogy otthonról is követhető legyen számotokra.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech