Thumbnail DSC 1046

Csatlakozz a BEAC jóga őszi szezonjához

2023. 11. 07.
Thumbnail DSC 1046

A BEAC jóga óráira továbbra is hatalmas lelkesedéssel várunk Titeket a hét különböző napjain. A gerincjóga, fasciális alapú flow, valamint energy flow jóga órák mostantól alkalmi jegy vásárlással is látogathatók.

A december 6-ig tartó szezonban három különböző típusú jógaórával várjuk az érdeklődőket. Egy bérlettel csak egy jógatípus látogatható.

Helyszín

  • Budapesti Egyetemi Atlétikai Club- BEAC Fitnesz terem (1117 Budapest, Bogdánfy u. 10/B)

Bérletek és jegyek

  • Alkalmi jegy vásárlásra ITT van lehetőség
  • 4 és 5 alkalmas bérleteiteket ITT tudjátok megvásárolni
Joga 23 osz fbgroup cover v2

Óraleírások:

GERINCJÓGA-HORVÁTH VIKI

A gerincjóga hatékony módszer a gerinc problémák megelőzésére és enyhítésére. A rendszeres gyakorlással fájdalommentessé, erősebbé és hajlékonyabbá válik a test. Rendszeresen jógázóknak, kezdőknek és újrakezdőknek is ajánljuk, akik pontosan-precízen szeretnék elsajátítani a jóga technikákat. A testtartások, légzőgyakorlatok és relaxáció 100%-ban felfrissíti a testet és az elmét!

Az órák alkalmával gondosan odafigyelünk a gerinc mobilizációjára, valamint a gerinc melletti izmok, hasizmok és mélyizmok erősítésére. Emellett foglalkozunk a testtartás hibák megelőzésével és javításával.

FASCIÁLIS JÓGA- HORVÁTH VIKI

A fasciális szemlélet a jógát a modern ember számára is kellően preventívvé teszi, miközben sokoldalúan fejleszt. Ez a gyakorlási forma segít a testi struktúrák, a tartás kiegyensúlyozásában, illetve erősíti azokat az izmokat, melyeket nem, vagy nem eleget használunk. Hatékony az ízületi mozgásterjedelem és a rugalmasság növelésben. A flow óratípus dinamikus gyakorlást takar, melyben folyamatos a mozgás. Ez lefoglalja az idegrendszert is, bevonódunk a gyakorlásba, ezáltal testi, lelki és mentális feltöltődést biztosít az óra.

ENERGY FLOW- HORVÁTH VIKI

Az energy flow órákon megtanuljuk felszabadítani és aktivizálni a testben lévő energia raktárainkat. A folyamat úgy indul, hogy felszabadítjuk a testben lévő elakadásokat, letapadásokat a fasciális láncolatok mentén, anatómiai alapokon, majd végig haladunk a csakra rendszer szimbolikáján, megnézzük, mit tudunk a hétköznapokban hasznosítani az ősi indiai tanításokból. Mindezt egy modern köntösben, önismereti alapokon, jórészt ütemesebb, elektronikus dallamokra. Lesznek pörgősebb órák, lesznek nyugodt, lágy, stresszlevezető órák, mindig, amire épp szükség van. Minden órán tanulunk valami újat saját működésünkről a jóga tanításain keresztül, de a modern életvitelre szabva. Izgalmas kaland lesz, várlak rá titeket!

Joga
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech