Jóga

Heti négy órával és új helyszínnel várnak a BEAC jóga órái

2021. 09. 02.
Jóga

A BEAC jóga oktatói az őszi szezonban is személyesen várnak Titeket a hét különböző napjain gerincjóga, női jóga és fascia tréning óráikra.

A szeptember 13. és november 21. között tartó szezonban három különböző típusú jógaórával várjuk az érdeklődőket. Egy bérlettel csak egy jógatípus látogatható.

Helyszínek

  • ÚJ HELYSZÍN! Ludovika sportcsarnok- Aerobik terem (1089 Bp., Diószegi Sámuel u. 25)
  • 1117 Budapest, Bogdánfy utca 10/B. (Budapesti Egyetemi Atlétikai Club- TT4-es tanterem)

Árak

10 hetes bérlet: 12.000 Ft (egy bérlettel egy jóga óra látogatható)

A bérletet online, bankkártyás fizetéssel vásárolhatjátok meg ITT.

Joga osz cikk

Óraleírások:

GERINCJÓGA- Hauptman- Tőkés Antónia

Online óráimon a gerinc mozgását és működését tartjuk fókuszban az ászana gyakorlás közben. Statikus pózokkal dolgozunk, minden apró részletet beállítva mélyülünk bele a testtartásokba. Ez a módszer kifejleszti a testtudatosságot és rendkívül sokat segít, hogy kikapcsold a felesleges gondolatokat, aggodalmakat. Fizikális szinten nyújtjuk és erősítjük az izmokat, ízületeket, különös tekintettel a has és a hát területeire. Minden élő adást relaxációval és légzőgyakorlatokkal zárunk, melyek jótékonyan hatnak az idegrendszerre, amire most a legnagyobb szükséged van!

NŐI JÓGA- Hauptman- Tőkés Antónia

A külső körülmények zavarosak, folyamatosan változnak, újabbnál újabb kihívások elé állítanak minket. Ebben a megváltozott helyzetben is érdemes időnként megállni, időt szánni önmagunkra, a figyelmüket kintről befelé fordítani. A női jóga órákon elfogadással, türelemmel fordulunk a testünk felé. A gyakorlásokon a medence, az alhas, a csípő és a gát területét erősítjük, keringésüket javítjuk. A női egészségünkkel való kapcsolódásunkat testhelyzetekkel és légzőgyakorlatokkal segítjük. Az órák célja a test-tudat-lélek harmóniájának megteremtése, melyre ebben az időszakban még nagyobb szükségünk van.

FASCIÁLIS JÓGA- Horváth Viki

Az immunrendszerünk lehet most a legnagyobb aduászunk, ennek működése viszont csak akkor zökkenőmentes, ha nem vagyunk feszültek. Na de hogy ne lennénk feszültek ebben a kérdésekkel teli időszakban? Szeretnénk nektek segíteni megőrizni testi, lelki és mentális egészségeteket, csatlakozzatok hozzánk, jógázzunk együtt mindenkor! Én a gyakorlások során testet és lelket felszabadító gyakorlatsorokkal várlak titeket, különösen ügyelve arra, hogy otthonról is követhető legyen számotokra.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech