Received 434216857853950

Húsvét után is folytatódik az ONLINE polefitness szezon

Áprilisban is folytatódnak az online polefitness órák, melyeken bérlet vásárlásával tudtok részt venni.
2021. 03. 30.
Received 434216857853950

Három edző vár titeket a hét minden napján különböző napszakokban online. Az óratípusok között megtalálható a nyújtás, fascia tréning, erősítés, alakformálás, különböző táncos és talajtechnika órák, melyek mind hasznos kiegészítő edzései a rúdsportnak, a karikának, illetve bármely más sportágnak is. Az óratípusok és időpontok a Ti igényetek szerint került kialakításra. Heti kb. 10 alkalom közül választhattok, hogy a bérleteteket mikor szeretnétek felhasználni.

Az órákra teljesen kezdőket is várnak, akik szeretnék kicsit karban tartani, fejleszteni magukat a hosszúra nyúló bezártság idején. Az edzések nehézségi fokozata különböző, nem kell félned attól, hogy valamihez nem vagy elég edzett vagy képzett. Az online edzésekkel kapcsolatos tévhitekről ITT olvashatsz bővebben.

Screenshot 20210312 093048

Információk a áprilisi bérletről:

  • a áprilisi bérlet érvényessége: április 1. - április 30. (szünet: április 2.- április 5.)
  • 1 bérlet 4 alkalomra használható fel, 2 bérlet 8 alkalomra, és így adódik össze a továbbiakban
  • bérletünk bármely bérletes óránkon felhasználható, akár különböző óratípusokon is
  • egyszerű, online fizetési rendszerrel vásárolható meg
  • a bérletvásárlást email-es regisztráció kell, hogy megelőzze, edzőink így juttatják el hozzátok a fontos linkeket

Jelentkezni az [email protected] e-mail címen lehet, ahol edzőink felveszik veled a kapcsolatot, és megosztják veled az órarendet és az órák felületét is.

A bérletet az email-es regisztrációt követően a BEAC online felületén tudjátok megvásárolni ITT.

Amennyiben ELTE-s kötődésű vagy, úgy a 4 alkalmas bérlet 4800 Ft , ha pedig külsős, úgy a 4 alkalom 6000 Ft-ba kerül. Természetesen több bérletet is válthatsz, ha úgy érzed, hetente akár többször is látogatnád az online edzéseket.

Screenshot 20210312 093109

Főbb óratípusok leírása:

Fascia: A fascia tréning lényegében dinamikus nyújtást jelent, melyet ötvözünk a hagyományos statikus nyújtással, és az aktív izommunkát igénylő hajlékonysági gyakorlatokkal. Ezt az edzésformát nem csak rudasoknak, hanem bárkinek tudom ajánlani, aki szeretné növelni az ízületei mobilitását, vagy csak egy kellemesen átmozgató, gerinckímélő edzésben szeretne részt venni.

Nyújtás: Nyújtás óráinkon a hajlékonyság fejlesztése a fő cél. Alapos bemelegítés után statikus nyújtó gyakorlatokat végzünk, mely során egy adott izmot nyújtunk a maximálisan kitartható pozícióban, tehát fájdalomküszöbig. Az órák tematikái között szerepel a hát, a vállak, a harántspárga, az angolspárga hajlékonyabbá tétele, illetve a spicc fejlesztése. A rendszeresen végzett nyújtással hetek, hónapok alatt látványos fejlődést érhetünk el a hajlékonyságunk terén. Az órákon mindenki saját szintjének megfelelően végzi a gyakorlatokat.

Nyújtás és fejlesztés: Ezeken az órákon is a hajlékonyság fejlesztése a fő cél, de megjelenik a tartásjavítás és a talajtechnika is. Statikus és dinamikus nyújtás technikákat ötvözve fejlesztjük az egyes területeket egy konkrét cél érdekében, mint például a harántspárga. Az óra végén olyan hajlékonysági-, támasz- vagy egyéb pózokat tanulunk, melyekben alkalmazni tudjuk a már megszerzett képességeinket, de fejlesztjük a mozgáskoordinációt, egyensúlyérzéket és még erősödünk is tőlük.

Floorwork: Az órákon elsősorban olyan táncos mozdulatokat, technikákat és mini-koreográfiákat tanítunk, melyek később egy rudas verseny produkcióban is alkalmazhatóak. Kezdők számára is alkalmas a tánctudás és az improvizációs készség fejlesztésére.

Pózok és kihívások: Ezen az órán csak olyan pózokat és kihívásokat, például jógából ismert támasz helyzeteket, hajlékonysági elemeket gyakorlunk, melyek során alkalmazni tudjuk a már megszerzett hajlékonyságot vagy erőt. Ettől függetlenül kezdők is jelentkezhetnek, hiszen a technika elsajátítása az első lépés ahhoz, hogy az adott pózt gyakorolni, fejleszteni tudjuk.

Erősítés/Alakformálás/Warrior: Az órákon különböző nehézségi szintnek megfelelően fejlesztjük az erőt és az állóképességet, vagy esztétikai okokból dolgozunk egyes izomcsoportokon. Így minden órának más a tematikája, lehet rudazáshoz szükséges funkcionális erősítés, a női test kritikus területeire fókuszáló alakformálás, vagy épp az erő és állóképesség fejlesztésére fókuszáló Spartan jellegű edzés.

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech