BEAC Banner 202308 1240x698

A mozgás, ami összeköt – Meghosszabbította együttműködési megállapodását a BioTechUSA és a BEAC!

2023. 08. 31.
BEAC Banner 202308 1240x698

Sportegyesületünk, a BEAC a BioTechUSA-val való egy éves együttműködés során egy olyan partnerre lelt, akik elkötelezettek az egyetemi sport, a fiatalok egészséges életmódra nevelése mellett.

Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő étrend-kiegészítő gyártójaként a BioTechUSA elkötelezte magát a sport és az egészséges életmód mellett. Az elmúlt egy évben számos rendezvényen, eseményen, előadás alkalmával támogatták a BEAC 20 szakosztályának több mint 7.000 fős sportközösségét, ezzel is sokszínűsítve az egyetemi sportéletet.

Tóth Szabolcs Attila, a BioTechUSA marketingvezetője elmondta, hogy "a BioTechUSA, mint Európa egyik legnagyobb étrend-kiegészítő gyártója és forgalmazója jelenleg több mint 100 országban, 24 webshoppal, 270 franchise üzlettel és 4500 partnerrel képviselteti magát. Cégcsoportunk mindig is elkötelezett volt a sport és az egészséges életmód mellett, Lifestyle Programunk pedig személyre szabott szaktanácsadással segíti a vásárlókat egyéni céljaik és a tartós életmódváltás elérésében most már 5 országban. Hiszünk abban, hogy az egészség a legnagyobb kincs a világon és folyamatosan azon fáradozunk, hogy termékeink és szakértelmünk segítségével világszerte minél több ember élhessen egy egészségesebb és fittebb életet. Nagy öröm számunkra, hogy ebben a küldetésben olyan elhivatott, lendületes és profi csapattal dolgozhatunk együtt, mint a BEAC, akiknek ezúton is sikeres felkészülést és eredményes szezont kívánunk."

Csapat posztok 1080x1080 BEAC

Simon Gábor, a BEAC igazgatója kiemelte, hogy " a BEAC sportolói, szakemberei számára öröm és büszkeség, ha egy Európa-szerte ismert sikeres céggel működhetnek együtt. Az előző év volt a partnerségünk nyitánya, és sikernek értékeljük, hogy most újra megerősítjük a két szervezet közötti együttműködést. A cég termékeivel a következő évben is találkozhatnak a sportolóink, a BEAC legnagyobb sporteseményein résztvevő hallgatók. Nem lesz hiány idén sem finom táplálékkiegészítőkből, frissítőkből legyen szó edzés előtti vagy a regeneráláshoz szükséges termékekről. Köszönjük a BioTechUSA vezetésének, hogy 2023/2024-es szezonban (tanévben) is együtt dolgozhatunk az egészséges életmód és a sportsikerek elérése érdekében!"

Az együttműködés keretein belül nagyobb rendezvényeinken – mint az ELTE Sport7-en, a Tavaszi Sport7-en és a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján – találkozhattok a BioTechUSA termékeivel, valamint lehetőség nyílik részt venni a BioTechUSA sporttáplálkozási és életmód workshopjain, előadásain.

Emellett a klub honlapján, Facebook-, és Instagram oldalain is találkozhattok majd sporttáplálkozás témájú ismeretterjesztő anyagokkal.

Nyereményjátékainkban és rendezvényeinken pedig számos BioTechUSA termékkel halmozunk el benneteket a jövőben, így mindenképp megéri részt venni eseményeinken!

BEAC
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech