DSC 0775

A hölgyeket is megmozgatjuk az Alumni Kupán!

2016. 11. 16.
DSC 0775

Hagyományteremtő szándékkal, idén először kiegészítő sportprogramokat szervezünk a VII. Alumni Kupán a hölgyek számára

Hagyományteremtő szándékkal, idén először kiegészítő sportprogramokat szervezünk a VII. Alumni Kupán. Így amíg a fiúk a bőrt rúgják, a hölgyeknek indoor cycling és gerinctorna edzéseken lesz lehetőségük felfrissülni. A december 16-ai programon a focikupával párhuzamosan három edzéssel várjuk az érdeklődő egykori ELTE-hallgatókat a BEAC sporttelepén (1117 Bp., Bogdánfy Ödön u. 10.), méghozzá teljesen ingyen!

Tervezett program:
18:00 Gerinctorna
19:00 Indoor cycling
20:00 Gerinctorna

A 40 perces ingyenes edzések minimum 6 jelentkező esetén indulnak el. A gerinctornára legfeljebb 16 fő, míg az indoor cycling edzésre maximum 12 fő jelentkezését tudjuk fogadni. A helyek jelentkezési sorrendben kerülnek feltöltésre. Regisztrálni név, elérhetőség és edzésidőpont megadásával lehet a [email protected] email címen.

Indoor Cycling - a BEAC Indoor Cycling termében

Ha hatékony, jó hangulatú kardió edzésre vágysz, gyere indoor cyclingra! Ha fogynál, alakot formálnál, a tanulás okozta stresszt szeretnéd oldani, kiegészítő sportágat keresel, itt a helyed!

Az edzésen speciális kerékpárokon dolgozunk, ritmusos-bulis zenére tekerünk az oktató iránymutatása alapján. Hogy mennyire terheled magad, az tulajdonképpen rajtad múlik. Ne ijedj meg, mindenki saját magának osztja be erejét a céljának megfelelően! A szíved izomzata, lábizmaid és a keringésed fog nagymértékben erősödni.

Miért ajánljuk?

  • Az alakformálás, zsírégetés egyik legjobb eszköze
  • Amikor elfáradsz, a zene fog továbbvinni
  • Egyszerű, ám kemény fitness-sport
  • A stressz-oldás garantált

Gerinctorna - a BEAC Tükrös-termében

A gerinctorna jótékony hatása már az első óra után érezhető, nemcsak a gerincre és azzal kapcsolatos problémákra jótékony hatású, hanem az egész testre hat.

Rendszeres gyakorlással megszüntethető a hátfájás, látványosan javul a testtartás, mozgáskoordináció, a test szinte újjászületik. A megfelelően végzett gyakorlatok segítségével megszüntethetőek a beidegződött rossz mozgásminták, melyek az izomrendszer egyensúlyának megbomlásához, hosszútávon tartáshibákhoz és mozgásszervi panaszokhoz vezetnek.

A gerinctréning egy 40 perces foglalkozás, melynek során alaposan átmozgatjuk a gerinc ízületeit, valamint erősítjük és nyújtjuk a gerinc mozgatásában résztvevő izmokat.

Kiknek ajánljuk?

  • az ülőmunkát végzőknek,
  • azoknak, akiknek krónikus hátfájdalmaik vannak,
  • a stresszes életmódot folytatóknak
  • kisgyermekes anyukáknak,
  • mozgásszegény életmódot folytatóknak.

Edzéseink remek hangulatáról és profi színvonaláról Renner Mónika, a BEAC kiváló edzője gondoskodik. Mónika testnevelő tanárként végzett az ELTE-n, jelenleg is indoor cycling edzőként tevékenykedik a BEAC-ban. Országúti kerékpárversenyzőként számos kupagyőzelme mellett dobogós helyezést ért el a magyar bajnokságban, páros-időfutam országos bajnokságot nyert Ausztriában. Ezen kívül az ELTE színeiben, atlétikában is magyar bajnoki címet szerzett.

Kezdőket és haladókat is egyaránt várunk az edzésekre!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech