DSC 2303

„Alkonyattól pirkadatig” – ilyen volt a 2017-es Éjszakai Sport

2017. 05. 03.
DSC 2303

A hajnalig tartó programban a legnépszerűbb csapatsportágak mellett számos egyéni sportágat is kipróbálhattak az érdeklődők

Az április 27-ei dátum idén különleges helyet foglalt el az ELTE sportnaptárában: az immár hagyományosan megrendezésre kerülő, az ELTE HÖK és a BEAC által szervezett Éjszakai Sport hírére szorgalmasan özönlöttek is a BEAC csarnokába a mozgásra vágyó érdeklődők.

Nem véletlen, hogy a rendezvény évről évre százakat mozgat meg, hiszen ennyi sportolási lehetőséget ilyen rövid idő alatt máskor nem lehet kipróbálni.

A hajnalig tartó programban természetesen idén is helyet kaptak a legnépszerűbb csapatsportágak, így a foci, a kosár és a röplabda szerelmesei ezúttal is éjszakába nyúlóan hódolhattak legkedvesebb szenvedélyüknek.

A BEAC-ban is űzhető egyéni sportágak közül a küzdősportok, a spinning, a kettlebell és a funkcionális tréning mellett az egyre népszerűbb polefitnesst, a csarnokot szinte felrobbantó zumbát, és még számos aerobikedzést is kipróbálhattak a lelkes mozogni vágyó hallgatók és dolgozók.

Az eseményről készült teljes galéria elérhető a BEAC FB oldalán

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech