Vízilabda szakosztály

Bemutatkozás

Ha pólóztál, akkor már tudod, ha még nem, akkor majd megtudod: ez nem egy könnyű sportág. Ennek ellenére játszanak velünk olyanok is, akik elsős egyetemistaként fogtak először kézbe vízilabdát és persze sokan olyanok, akik nem akartak lemondani az egyetem mellett kedvenc sportjukról.

A vízilabda egy olyan sikersportág Magyarországon, ami mind a rég- mind a közelmúltban komoly nemzetközi eredményeket mutatott fel. Ezért talán meglepő, hogy 2013 elején a Magyar Vízilabda Szövetség adatai szerint összesen csak 7755 aktív igazolt játékos volt Magyarországon a női és férfi sportolókat együttvéve.  A 122 regisztrált sportegyesület egyike az ELTE-BEAC csapata is, amely az utóbbi kettő évben nagy átalakuláson ment keresztül. Büszkén mondhatjuk el, hogy egyre több olyan játékosa van a Magyar Vízilabda Szövetségnek, aki az ELTE színeiben szerepelt pályafutása során.

Minden évben nevezünk a Budapest Bajnokságba, de a heti két edzésünkön akkor is kipróbálhatod magad, ha egyelőre csak az elszántságod adott az olimpiai aranyhoz. Akár nálunk játszol, akár van már csapatod, képviselheted az ELTE-t az immár hagyományosnak tekinthető Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságon (MEFOB), hiszen itt a diákigazolványod a játékengedélyed! 2014-ben megállíthatatlanul meneteltünk egészen a döntőig, ahonnan végül ezüstéremmel távoztunk. Jövő tavasszal Te is részese lehetsz az ELTE-s sportsikereknek!

Találkozunk az uszodában!

Miért ajánljuk?

  • Izgalmas, változatos, sosem megunható
  • A kemény sportágak kedvelőinek különösen ajánljuk
  • Erősít, fejleszti az állóképességet, a vízben való otthonos mozgást

Galéria

Adatok

Hallgatói kapcsolattartó: Várhelyi Zoltán
E-mail: [email protected]
Facebook-oldal: BEAC Vízilabda