Vízilabda szakosztály

Bemutatkozás

Ha pólóztál, akkor már tudod, ha még nem, akkor majd megtudod: ez nem egy könnyű sportág. Ennek ellenére játszanak velünk olyanok is, akik elsős egyetemistaként fogtak először kézbe vízilabdát és persze sokan olyanok, akik nem akartak lemondani az egyetem mellett kedvenc sportjukról.

A vízilabda egy olyan sikersportág Magyarországon, ami mind a rég- mind a közelmúltban komoly nemzetközi eredményeket mutatott fel. Ezért talán nem meglepő, hogy a Magyar Vízilabda Szövetség adatai szerint összesen több mint 30.000 igazolt játékos volt Magyarországon a női és férfi sportolókat együttvéve. Magyarországon tagfelvételt nyert 185 sportegyesület egyike az ELTE-BEAC csapata is, amely 2016 óta nagy átalakuláson ment keresztül. Büszkén mondhatjuk el, hogy egyre több olyan játékosa van a Magyar Vízilabda Szövetségnek, aki az ELTE-BEAC színeiben szerepelt pályafutása során.

Minden évben nevezünk a Budapest Bajnokságba, de a heti három edzésünkön akkor is kipróbálhatod magad, ha egyelőre csak az elszántságod adott az olimpiai aranyhoz. Akár nálunk játszol, akár van már csapatod, képviselheted az ELTE-t az immár hagyományosnak tekinthető Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságon (MEFOB), hiszen itt a diákigazolványod a játékengedélyed! 2014-ben megállíthatatlanul meneteltünk egészen a döntőig, ahonnan végül ezüstéremmel távoztunk. Jövő tavasszal Te is részese lehetsz az ELTE-s sportsikereknek!

Találkozunk az uszodában!

Miért ajánljuk?

  • Erősít, fejleszti az állóképességet és koordinációt illetve a vízben való otthonos mozgást
  • A kemény sportágak kedvelőinek különösen ajánljuk
  • Változatos, stratégikus, csapatösszekovácsoló edzéseken vehetsz részt

Galéria

Adatok

Hallgatói kapcsolattartó: Várhelyi Zoltán
E-mail: [email protected]
Facebook-oldal:
 BEAC Vízilabda