Szabadidősport szakosztály

Bemutatkozás

Az alábbiakban olyan szabadidős jellegű, ám még szakosztályon kívüli formában működő sportágakat mutatunk be, melyek kiváló kikapcsolódást és nagyfokú sportélményt nyújthatnak minden, testmozgás iránt érdeklődő ember számára.

Az itt található rövid felsoroláson túl az egyes sportágakról bővebben a Sportolni szeretnék menüpont alatt olvashatsz!

Evezés és kajak-kenu

Megirigyelted az olimpiákon sikert-sikerre halmozó sportolóinkat? Szívesen kipróbálnád, hogy milyen lehet saját egészségedért, a társakért és persze a győzelemért lapátolni? Ha magadra ismertél, akkor Neked az ELTE Vízi-sporttelepén van a helyed!

Floorball

Jégkorong jég és korong nélkül? Bizony, létezik… Ez a nagyon egyszerűen megtanulható, ugyanakkor rendkívül gyors, harcos és látványos sport nem más, mint a floorball. Gyere és próbáld ki!

Frizbi

Szeretsz mozogni? Csapatjátékos vagy? Unod a megszokott sportokat? Akkor itt a lehetőség, hogy megismerkedj valami egészen újjal…

Hastánc

Mindig is ámulva figyelted a keleti kultúra szemet gyönyörködtető táncait? Most itt a nagy lehetőség, hogy egyetemi kereteken belül ingyen kipróbáld a világot meghódító műfajt, a hastáncot!

Jóga

Rohanó életünkben mindenkinek szüksége van egy kis relaxációra. Az ELTE-BEAC most a stresszoldás egyik legkiválóbb formáját tárja eléd…

Kettlebell

Elégedetlen vagy az alakoddal vagy a testsúlyoddal? Itt az idő, hogy változtass, méghozzá a kettlebell segítségével!

Kerékpár

Most kerültél fel a fővárosba egyetemre, és szeretnéd a szebbik oldaláról megismerni Budapestet? Unod a tömegközlekedést? Félsz a belvárosban tekerni? Szeretnél részt venni ELTE országúti és hegyikerékpár Kupán? Akkor irány a BEAC kerékpárcsapata!

Kézilabda

Kézilabdáztál az egyetem előtt, és erről ezentúl sem szeretnél lemondani? Akkor irány a csarnok! Csatlakozz az ELTE férfi és női kézilabda csapatához, vegyél részt edzéseinken és küzdj velünk a meccseken az ELTE-BEAC színeiért!

Kondicionálás

Olcsón, ám mégis igényes körülmények között edzenél? Formában tartanád magad, de hiányzik egy jó hely és a kellemes társaság? Neked az ELTE-BEAC konditermében a helyed!

Lacrosse

Nagyon gyors, nagyon amerikai és nem a McDonald’s? Akkor ez a Lacrosse! Ez a dinamikusan fejlődő csapatkáték jelenleg is lázban tartja Kanadát, az Egyesült Államokat, Ausztráliát, Japánt és persze Európát. Itt az ideje, hogy Te is kipróbáld!

Modern jazztánc         

Valami újra és izgalmasra vágysz? Szívesen kipróbálnád, hogy milyen az, ha ötvözik a klasszikus balett és a jazz elemeit? Ha igen, akkor Neked nálunk helyed!

Spinning

Egy hatékony és jó hangulatú kardioedzést szeretnél? Akkor a Te sportod a spinning!

Tenisz

Egyéni vagy páros játék? Biztos, hogy találunk az igényeidnek és a szintednek megfelelő edzőtársat vagy partnert. Gyere és adogass velünk a BEAC csapatában!

TRX

Egyszerre fejlesztenéd az izmaidat és javítanál alakodon, de még nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Ha így van, a TRX-et Neked találták ki!

Galéria

Adatok

Kapcsolattartó: Pogátsa Zsuzsanna
Email: [email protected]