Vivas

Vívó Szakosztály

2019. februárjától választható testnevelés kurzus keretében újraindulnak a BEAC-os vívóedzések a Semmelweis utcai vívóteremben!

A BEAC 1898-as alapításakor a vívás is az első sportágak között szerepelt, és a kezdetektől fogva számos országos-, Európa-, világ-, és olimpiai bajnokot adott Magyarországnak a klub. Közel 60 éven át, egészen 1957-ig folyt pezsgő BEAC-os sportélet a klub Semmelweis utcai vívótermében.

Most 62 év után ugyanazon a helyszínen, az OSC Semmelweis utcai vívótermében kezdő-, illetve haladó párbajtőr vívókurzusokat indítunk, az edzésekre szeretettel várjuk az ELTE hallgatóit!

Az edzéseket Pap Jenő, világbajnok magyar vívó tartja, aki a BVSC sportolójaként tőrvívóként, majd párbajtőrözőként képviselte a nemzeti színeket. A magyar párbajtőr csapattal 1978-ban világbajnoki címet szerzett, majd az 1982-es római világbajnokságon egyéni világbajnok lett, csapatban pedig bronzérmet szerzett. Ezzel a teljesítményével elnyerte az év magyar férfi sportolója és az év vívója címet is.

A kurzus kódja: VTN-099:195

A kurzus helyszíne: 1052 Semmelweis utca 2. (Astoria) - OSC vívóterem - egykori BEAC vívóterem

A kurzus díja: a többi választható testnevelés kurzushoz hasonlóan, 6.000 Ft/félév, mely Neptunon keresztül a félév vége felé fizetendő

Amennyiben lehetséges, a kurzusra felszereléssel érkezzenek, a vívóteremben korlátozott számban állnak rendelkezésre eszközök.

További információk: Kovács Norbert - [email protected]

Vívás

Kapcsolattartó: dr. Kovács Norbert

E-mail: [email protected]

Lesz izomlázad?

Találd meg kedvenc sportodat, helyszínedet, közösségedet!

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech