Pole

Szabadidősport Szakosztály

Az alábbiakban olyan szabadidős jellegű, ám még szakosztályon kívüli formában működő sportágakat mutatunk be, melyek kiváló kikapcsolódást és nagyfokú sportélményt nyújthatnak minden, testmozgás iránt érdeklődő ember számára.

AirFlow Jóga

Repültél már valaha? Ezen az órán egyszerre tudod erősíteni és nyújtani tested minden részét, az egészséges egyensúly megtartása érdekében!

Ballansz tréning

A BALLansz edzések lényege a megfelelő stabilitás és állóképesség megszerzése, illetve a minél magasabb szintű testtudat kialakítása.

Darts

Az egyik legdinamikusabban fejlődő sport, a darts is bemutatkozik a BEAC színeiben.

Jóga

Rohanó életünkben mindenkinek szüksége van egy kis relaxációra. Az ELTE-BEAC most a stresszoldás egyik legkiválóbb formáját tárja eléd…

Kajak-kenu

Megirigyelted az olimpiákon sikert-sikerre halmozó sportolóinkat? Szívesen kipróbálnád, hogy milyen lehet saját egészségedért, a társakért és persze a győzelemért lapátolni? Ha magadra ismertél, akkor Neked az ELTE Vízi-sporttelepén van a helyed!

Kézilabda

Kézilabdáztál az egyetem előtt, és erről ezentúl sem szeretnél lemondani? Akkor irány a csarnok! Csatlakozz az ELTE férfi és női kézilabda csapatához, vegyél részt edzéseinken és küzdj velünk a meccseken az ELTE-BEAC színeiért!

Kondicionálás

Olcsón, ám mégis igényes körülmények között edzenél? Formában tartanád magad, de hiányzik egy jó hely és a kellemes társaság? Neked az ELTE-BEAC konditermében a helyed!

Polefitness

Hihetetlen léptékben népszerűsödő, látványos mozgásforma, amely már az ELTE sportéletét is színesíti. Találkozzunk a tükrök előtt, a határaidon túl.

Spinning

Egy hatékony és jó hangulatú kardioedzést szeretnél? Akkor a Te sportod a spinning!

Darts

Kapcsolattartó: Gyurcsó Gergő

E-mail: [email protected]

Jóga

Kapcsolattartó: BEAC Iroda

E-mail: [email protected]

Kajak-kenu

Kapcsolattartó: Meszesán György

E-mail: [email protected] | +36702722715

Kézilabda

Kapcsolattartó: Sándor Petra

E-mail: [email protected]

Spinning

Kapcsolattartó: BEAC Iroda

E-mail: [email protected]

SUP

Kapcsolattartó: Kaltenecker Dániel

E-mail: [email protected]

Lesz izomlázad?

Találd meg kedvenc sportodat, helyszínedet, közösségedet!

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech