Ropi

Röplabda Szakosztály

A röplabda egy látványos, világszerte népszerű sportág. Amilyen egyszerűnek tűnik, olyan összetett mozgásforma. Játék közben több mint 400 izmot mozgatsz meg.

Fejleszti a koordinációs képességet és megköveteli a csapatban való gondolkodásmódot.

Az edzéseink minden mozogni vágyó érdeklődő számára elérhetőek, mindenki megtalálja a maga számára megfelelő szintet, kezdőtől a haladóig. Az edzések mind erőnléti, mind labdás feladatokat magukba foglalnak.

A versenyezni szerető hallgatóknak is kiváló lehetőség, mind a házibajnokságon való részvétel, mind a versenycsapatainkba való bekerülés.

Hogy miért és kinek ajánljuk? Mozgás, közösség, játék, szenvedély, verseny. Volt, aki a konditeremből nézte az edzéseinket és csatlakozott, más egy új sportszerelmet talált benne, és valakinek mindig is jelen volt az életében. Mindenki megtalálja benne azt, amiért szeretni lehet.

Az aktuális jelentkezési információkért és edzésidőpontokért kérjük keressétek fel az ELTE Röplabda facebook oldalát.

Gyakran ismételt kérdések:

1. Hol vannak az edzések?
BEAC csarnok (1117 Budapest, Bogdánfy út 10/B)

Tüske csarnok B terem

2. Nem vagyok ELTE-s/van egy-két nem ELTE-s ismerősöm aki szintén jönne.
Természetesen van lehetőség külsősként is hozzánk járni.

3. Én x éves vagyok, y évet röplabdáztam, ez ugye nem baj?
Nem gond, kérjük igazodjatok a következő pontban jelzett szint megjelölésekhez, hogy a számotokra legmegfelelőbb edzésélményt tudjuk nyújtani. Jelenleg 16 év alatti sportolókat nem tudunk fogadni edzéseinken.

4. Szintmegjelölések - avagy milyen edzésre jelentkezzek?
- Verseny: aki komoly egyesületben játszott több éven keresztül, versenyrendszerben szerepelt, tisztában az 5-1-es forgásrenddel, stabil profi szintű játékra képes.
- Haladó: akik több éve nálunk korábban középhaladó szinten sportoltak, az alapérintésekkel tisztában vannak és stabil alapjátékra képesek. Universitas csapatokban szereplő játékosok részére is.
- Középhaladó: aki középiskolai csapatban játszott hosszabb ideig és versenyzett is, vagy nálunk lehúzott már jó pár évet kezdő szinten.
- Kezdő: sportággal ismerkedő játékosok, főleg alapérintések, szervák, a játék alapjainak megtanulása érdekében.

5. Milyen edzések vannak?
Hetente 2 edzési lehetőséget biztosítunk mindenkinek esti időpontokban szintek szerint (a szintmegjelöléseket kérjük betartani). Az edzésekre előzetes jelentkezés szükséges, amit a facebook oldalunkon történő meghirdetést követően lehet megtenni (facebook.com/elteroplabda). Az edzéseken létszámlimit van, a versenycsapatok edzéseit előzetes egyeztetés után lehet csak látogatni. Érdeklődni: [email protected] címen lehet.

6. Mennyi a tagdíj?

5 alkalmas bérlet 6000 forint, ELTE kedvezménnyel 5000 forint.

10 alkalmas bérlet 12000 forint, ELTE kedvezménnyel 10000 forint.
A tagdíj befizetése a BEAC honlapján keresztül lehetséges előzetes regisztrációt követően a készlet erejéig. Az 5 és 10 alkalmas bérletek felhasználhatóak a 2023/2024 tanév végéig a szintnek megfelelő edzéseken.

Egy felhasználó csak 1 bérletet válthat egyszerre (5 vagy 10 alkalmasat!).

7. Mi a tagdíj fizetésének módja?

Irány a beac.hu, regisztráljatok, ha ELTE hallgatók/alumnik vagytok, érvényesítsétek a kedvezményt és már ki is válthatjátok az 5 vagy 10 alkalmas bérletet. Az első edzésre amire jöttök, hozzátok magatokkal a visszaigazolást.
Ezt minden edzésre hozni kell magatokkal, mert az edzést tartó személy ellenőrizni fogja.

Röplabda

Kapcsolattartó: László Dominik, sportösztöndíjas

E-mail: [email protected]

Lesz izomlázad?

Találd meg kedvenc sportodat, helyszínedet, közösségedet!

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech