Ropi

Röplabda Szakosztály

A röplabda egy látványos, világszerte népszerű sportág. Amilyen egyszerűnek tűnik, olyan összetett mozgásforma. Játék közben több mint 400 izmot mozgatsz meg.

Fejleszti a koordinációs képességet és megköveteli a csapatban való gondolkodásmódot.

Az edzéseink minden mozogni vágyó érdeklődő számára elérhetőek, mindenki megtalálja a maga számára megfelelő szintet, kezdőtől a haladóig. Az edzések mind erőnléti, mind labdás feladatokat magukba foglalnak.

A versenyezni szerető hallgatóknak is kiváló lehetőség, mind a házibajnokságon való részvétel, mind a versenycsapatainkba való bekerülés.

Hogy miért és kinek ajánljuk? Mozgás, közösség, játék, szenvedély, verseny. Volt, aki a konditeremből nézte az edzéseinket és csatlakozott, más egy új sportszerelmet talált benne, és valakinek mindig is jelen volt az életében. Mindenki megtalálja benne azt, amiért szeretni lehet.

Az aktuális jelentkezési információkért és edzésidőpontokért kérjük keressétek fel az ELTE Röplabda facebook oldalát.

Gyakran ismételt kérdések:

1. Hol vannak az edzések?
1117 Bogdánfy utca 10/b, BEAC csarnok, 1-es pálya

2. Nem vagyok ELTE-s/van egy-két nem ELTE-s ismerősöm aki szintén jönne.
Természetesen van lehetőség külsősként is hozzánk járni.

3. Én x éves vagyok, y évet röplabdáztam, ez ugye nem baj?
14 éves kortól várunk mindenkit szeretettel az edzéseinken.

4. Ki a haladó-középhaladó-kezdő?
- Haladó: aki komoly egyesületben játszott több éven keresztül. - Középhaladó: aki középiskolai csapatban játszott valamennyi időt, vagy nálunk lehúzott már jó pár évet. - Kezdő: mindenki más ebben a kategóriában indul, de mindig lehet felfele lépni!

5. Milyen edzések vannak?
Hetente legalább 3 edzési lehetőséget biztosítunk mindenkinek, hétköznap és hétvégi időpontokban nem és szint szerint. (a szintmegjelöléseket kérjük betartani)

6. Mennyi a tagdíj?
10.000 Ft/félév

7. Mi a tagdíj fizetésének módja?
Befizetéskor az edzésen ki kell tölteni egy nyilvántartó lapot, cserébe kaptok egy TAGSÁGI KÁRTYÁT az aktuális félévre vonatkozó pecséttel ellátva. Ezt minden edzésre hozni kell magatokkal, mert az edzést tartó személy ellenőrizni fogja!

Röplabda

Kapcsolattartó: Bögöly András - szakosztályvezető

E-mail: [email protected]

Lesz izomlázad?

Találd meg kedvenc sportodat, helyszínedet, közösségedet!

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni Jooble BGA NEA