Alumni fb event cover

Nevezz a XI. ELTE Alumni Kupára

2020. 11. 05.
Alumni fb event cover

Az ELTE Alumni Szervezet és a BEAC immáron 11. alkalommal hívja Alumni tornára egyetemünk volt hallgatóinak kispályás labdarúgó csapatait a Bogdánfy úti műfüves focipályákra.

A 2020. december 11-én megrendezendő torna célja, hogy a sport által épüljön az ELTE Alumni közösség, és minél több végzett hallgatót vonjunk be újra az egyetemi vérkeringésbe.

Nem csak összeszokott gárdákat, hanem azokat a volt hallgatókat is várjuk, akik erre az alkalomra állnak össze egy csapattal. A kispályás focikupára az első 16 csapat nevezését tudjuk elfogadni. A csapatok kizárólag az ELTE volt hallgatóiból, illetve maximum 2 vendégjátékosból állhatnak.

Az esemény időpontja és helyszíne: 2020. december 11. (péntek) 16:00 | ELTE Bogdánfy úti sporttelep, sátorral fedett műfüves pályák (1117 Budapest, Bogdánfy u. 10/A)

DSC04662

Nevezési határidő: a nevezési lapot 2020. december 3-ig, e-mail formában a [email protected] e-mail címre „Alumni Kupa nevezés” tárggyal elküldve.

A nevezési lap letölthető innen: XI Alumni Kupa nevezési lap 2020

Nevezési díj: csapatonként 6.000 Ft, mellyel az ELTE Alumni Központ - az ELTE Alumni Alapítvány bevonásával - a tehetséges ELTE-s hallgatókat támogató, évente kétszer kiírásra kerülő Alumni Ösztöndíj alapját bővíti.

A kispályás focikupa lebonyolítása:
A csapatok 5+1-es felállásban játszanak, 2×10 perces játékidővel. A nevezett csapatokat csoportokba osztjuk, a sorsolást és a csoportbeosztást a tornát megelőző hét folyamán az összes csapatvezető számára kiküldjük e-mailben. A mérkőzéseket a BLSZ és az ELTE-BEAC Futsal Bajnokság tapasztalt játékvezetői vezetik.

Díjazás: 1-3. csapat kupa, 1-3. csapat pezsgő, minden csapat oklevél. Különdíjak: legjobb kapus, gólkirály.

Facebook esemény: ELTE Alumni Kupa 2020

Kapcsolat: Takács Réka, +36 30 355 0264, [email protected]

A program változás jogát fenntartjuk!

Thumbnail alumni kupa plakat2
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni Jooble