Alumni fb event cover

Nevezz a XI. ELTE Alumni Kupára

2020. 11. 05.
Alumni fb event cover

Az ELTE Alumni Szervezet és a BEAC immáron 11. alkalommal hívja Alumni tornára egyetemünk volt hallgatóinak kispályás labdarúgó csapatait a Bogdánfy úti műfüves focipályákra.

A 2020. december 11-én megrendezendő torna célja, hogy a sport által épüljön az ELTE Alumni közösség, és minél több végzett hallgatót vonjunk be újra az egyetemi vérkeringésbe.

Nem csak összeszokott gárdákat, hanem azokat a volt hallgatókat is várjuk, akik erre az alkalomra állnak össze egy csapattal. A kispályás focikupára az első 16 csapat nevezését tudjuk elfogadni. A csapatok kizárólag az ELTE volt hallgatóiból, illetve maximum 2 vendégjátékosból állhatnak.

Az esemény időpontja és helyszíne: 2020. december 11. (péntek) 16:00 | ELTE Bogdánfy úti sporttelep, sátorral fedett műfüves pályák (1117 Budapest, Bogdánfy u. 10/A)

DSC04662

Nevezési határidő: a nevezési lapot 2020. december 3-ig, e-mail formában a [email protected] e-mail címre „Alumni Kupa nevezés” tárggyal elküldve.

A nevezési lap letölthető innen: XI Alumni Kupa nevezési lap 2020

Nevezési díj: csapatonként 6.000 Ft, mellyel az ELTE Alumni Központ - az ELTE Alumni Alapítvány bevonásával - a tehetséges ELTE-s hallgatókat támogató, évente kétszer kiírásra kerülő Alumni Ösztöndíj alapját bővíti.

A kispályás focikupa lebonyolítása:
A csapatok 5+1-es felállásban játszanak, 2×10 perces játékidővel. A nevezett csapatokat csoportokba osztjuk, a sorsolást és a csoportbeosztást a tornát megelőző hét folyamán az összes csapatvezető számára kiküldjük e-mailben. A mérkőzéseket a BLSZ és az ELTE-BEAC Futsal Bajnokság tapasztalt játékvezetői vezetik.

Díjazás: 1-3. csapat kupa, 1-3. csapat pezsgő, minden csapat oklevél. Különdíjak: legjobb kapus, gólkirály.

Facebook esemény: ELTE Alumni Kupa 2020

Kapcsolat: Takács Réka, +36 30 355 0264, [email protected]

A program változás jogát fenntartjuk!

Thumbnail alumni kupa plakat2
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech