Alumni plakat mix 7

Nevezz a jubileumi, X. ELTE Alumni Kupára

2019. 10. 31.
Alumni plakat mix 7

Az ELTE Alumni Szervezet és a BEAC immáron 10. alkalommal hívja Alumni tornára egyetemünk volt hallgatóinak kispályás labdarúgó-, és idén először röplabda csapatait a Bogdánfy úti sporttelepre.

Az ELTE Alumni Szervezet és a BEAC immáron 10. alkalommal hívja Alumni tornára egyetemünk volt hallgatóinak kispályás labdarúgó-, és idén először röplabda csapatait a Bogdánfy úti sporttelepre.

A 2019. december 13-án megrendezendő torna célja, hogy a sport által épüljön az ELTE Alumni közösség, és minél több végzett hallgatót vonjunk be újra az egyetemi vérkeringésbe.

Nem csak összeszokott gárdákat, hanem azokat a volt hallgatókat is várjuk, akik erre az alkalomra állnak össze egy csapattal. A kispályás focikupára az első 16, míg a röplabda esetén az első 8 csapat nevezését tudjuk elfogadni. A csapatok kizárólag az ELTE volt hallgatóiból, illetve maximum 2 vendégjátékosból állhatnak.

Az évente megrendezett torna védnökei: Prof. Dr. Borhy László ELTE rektor és Dr. Scheuer Gyula ELTE kancellár, tiszteletbeli védnöke 2017 óta Török Gábor, MLSZ elnökségi tag, a BCE egyetemi docense, az ELTE volt hallgatója.

A kispályás focikupa időpontja és helyszíne: 2019. december 13. (péntek) 16 órától | ELTE Bogdánfy úti sporttelep, sátorral fedett műfüves pályák (1117 Budapest, Bogdánfy u. 10/A)

A röplabda kupa időpontja és helyszíne: 2019. december 13. (péntek) 18 órától | ELTE Bogdánfy úti sporttelep, BEAC csarnok (1117 Budapest, Bogdánfy u. 10/B)

Nevezési határidő: a nevezési lapot 2019. december 5-ig, mindkét sportág esetén e-mail formában a [email protected] e-mail címre „Alumni Kupa nevezés” tárggyal elküldve. A nevezési lap letölthető INNEN
FIGYELEM! A NEVEZÉSI HATÁRIDŐT MEGHOSSZABBÍTOTTUK DECEMBER 9. HÉTFŐ 15:00 ÓRÁIG!

Nevezési díj: csapatonként 6.000 Ft, amelyet az ELTE Alumni Alapítvány tehetséges ELTE-s hallgatók tanulmányainak támogatására fordít.

A kispályás focikupa lebonyolítása:
A csapatok 5+1-es felállásban játszanak, 2×10 perces játékidővel. A nevezett csapatokat csoportokba osztjuk, a sorsolást és a csoportbeosztást a tornát megelőző hét folyamán az összes csapatvezető számára kiküldjük e-mailben. A mérkőzéseket a BLSZ és az ELTE-BEAC Futsal Bajnokság tapasztalt játékvezetői vezetik.

A röplabda kupa lebonyolítása:
A mérkőzések 25 szerzett pontig vagy 12 percig tartanak, futóórával. Maximum 12 fő szerepelhet a vegyes csapatokban. A pályán egy időben 6 játékos lehet csapatonként. Folyamatos cserelehetőség adott.

Díjazás: 1-3. csapat kupa, 1-3. csapat pezsgő, minden csapat oklevél. Különdíjak: legjobb kapus, gólkirály, röplabdánál legjobb játékos.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1001160810252899/

Kapcsolat: Takács Réka, +36 30 355 0264, [email protected]

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech