ELTE Dolgozói Online Sporthét

Változatos programokkal és a BEAC edzőivel jön az ELTE Dolgozói Sporthét

2020. 10. 20.
ELTE Dolgozói Online Sporthét

Október 26. és október 30. között online egyhetes rendezvényként szervezi meg dolgozói sportnapját az ELTE Karrierközpont és Sportiroda a BEAC-cal együttműködésben.

2020. október 26-30. között kerül megrendezésre a Dolgozói Sporthét ami egyben egy szabadidősport dolgozói pontgyűjtő verseny.

A járványügyi helyzetre való tekintettel a Dolgozói Sporthét rendkívüli formában kerül megrendezésre. Lehetőség lesz sportolni az online és offline térben is, valamint az egyéni teljesítmények mellett egy szuper csapatverseny sem maradhat ki a programból.

A megszokott sporttelepi környezetet a “SportONline – ELTE Dolgozói Sportnap” Microsoft Teams csoport helyettesíti, ami minden ELTE-s emailcímmel elérhető. Ezen a felületen követhetik az online edzéseket, előadásokat, programötleteket és a kihívásokat, valamint a verseny állását is. A SportONline minden programja és lehetősége minden ELTE dolgozó számára ingyenes.

A részvételhez mindössze egy villámgyors regisztráció szükséges, amit akkor is meg kell tenni, ha valaki a versenyben nem szeretne részt venni, csak meghallgatna egy előadást, kipróbálna egy edzést, vagy nézelődne a feltöltött tartalmak között.

A regisztráció ide kattintva érhető el:

Regisztráció

A programok megalkotásánál fontos szempont volt, hogy erőnléttől és kortól függetlenül mindenki részt vehessen benne. Az edzések jó hangulatáról a BEAC edzői fognak gondoskodni, ráadásul a mozgással idén értékes nyeremények is nyerhetők!

A SportONline programjai:

  • Online edzések reggel és délután
  • Csapatverseny
  • Egyéni nyereményjáték
  • Egészséges életmód témakörben előadások
  • Dietetikai előadás és személyes tanácsadás
  • Szabadidősport programjavaslatok és ötletek
  • Szép helyen sportoltam! - fotóverseny
  • Étkezzünk egészségesen! - receptverseny

Bővebb információ a programról, pontozásról, nyereményekről és a csapatverseny menetéről itt érhető el: SportONline - ELTE Dolgozói Sporthét 2020

Facebook esemény: SportONline - ELTE Dolgozói Sporthét

Az edzések típusai és pontos időpontjai az alábbi összefoglaló táblázatban olvashatók:

Edzések2 1 680x616
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech