Cikk3

Válságtörténeti sportnap az ELTE Vízitelepén

2017. 07. 03.
Cikk3

A BEAC idei Sportpályázatának 7. nyertese az MTA-ELTE Válságtörténeti Kutatócsoport volt, akik június 23-án meg is tartották a sportnapjukat az ELTE Vízitelepén.

A BEAC idei Sportpályázatának 7. nyertese az MTA-ELTE Válságtörténeti Kutatócsoport volt, akik június 23-án meg is tartották a sportnapjukat az ELTE Vízitelepén, amelyről Keller Márkus, a Kutatócsoport tagja írt bővebben:

"Válságos időkben különösen szükség van elszánt emberekre! –ezzel biztattam magam, mikor hajnali vihar után a tollas készletet és vizes palackokat szorongatva Csabára vártam, hogy kimenjünk a Sporttelepre.

Nem mindenki volt annyira elszánt, mint mi, de a válogatott társaság annál intenzívebben aknázta ki a vízi sporttelep lehetőségeit. Az erős napsütésben, minden irányban feltérképeztük a holtágat, kemény, komolyan vett tollas meccseket vívtunk és pihentük ki a fáradalmakat a napernyők alatt, csodálva a hatalmas rododendron (pontosabban havasszépe) bokrokat.

Több tanulsággal is szolgált a sportnap. Egyrészt, hogy nehéz sorsú egyetemünknek vannak még birtokában olyan gyöngyszemek, mint ez a példásan karbantartott sporttelep, másrészt, hogy bármennyire is gyorsan evezünk az indonéz kajak-kenu válogatott tagjai gyorsabbak nálunk, harmadrészt, hogy nem ez volt az első sportnap, amit ide szerveztünk. Hajrá BEAC, köszönjük ELTE!"

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech