Orarend

Új, ingyenes ELTE dolgozói edzések Lágymányoson!

2019. 01. 21.
Orarend

A BEAC szakképzett edzőivel zajló órák az ELTE Szolgáltatási Igazgatóság támogatásának köszönhetően INGYENESEK!

Február 11-től a méltán népszerű reggeli, belvárosi dolgozói edzések mintájára a Bogdánfy utcai sporttelepen is reggeli edzések indulnak, kimondottan az ELTE dolgozói számára! A BEAC csarnokban szervezett edzések leginkább a Lágymányosi Campus oktatói, dolgozói számára nyújtanak kivételes lehetőséget a mindennapos testmozgásra. A BEAC szakképzett edzőivel zajló órák az ELTE Szolgáltatási Igazgatóság támogatásának köszönhetően INGYENESEK!

Helyszín:

1117 Budapest, Bogdánfy u. 10/B. BEAC csarnok, 4. pálya (öltözési lehetőség a csarnokban lévő zuhanyzós öltözőkben)

Edzésidőpontok:
Funkcionális köredzés (Barátosi Leventével): H/CS: 6:30-7:30
Erősítés & stretching (Pulay Eszterrel): H: 6:30-7:30
Kezdő alakformáló aerobik (Pulay Eszterrel): CS: 6:30-7:30

Az edzések egymással párhuzamosan, félpályákon zajlanak.

Funkcionális köredzés: Azoknak ajánljuk, akik a pörgős, változatos edzéseket kedvelik, ahol lehet bárki kezdő és haladó is, mert az ellenállások, a gyakorlatok és a kihívások is személyre szabottak! A foglakozásainkon használt mozgásformák és eszközök: Saját testsúlyos gyakorlatok, kettlebell, TRX.

Erősítés & stretching: Várjuk mindazokat, akik nem rajonganak a nagyon dinamikus, "szökdelős", magas pulzusú edzésekért, de alaposan megdolgoztatnák minden izmukat, erősödnének, alakot formálnának és szeretnének hangsúlyt fektetni a nyújtásra is. Az edzés lendületes bemelegítéssel, keringésfokozással indul, majd főként testsúlyos gyakorlatokkal dolgoztatjuk meg izmainkat. Az edzés végi nyújtás nagyobb szerepet kap, mint egy "átlagos" aerobik órán.

Kezdő alakformáló aerobik: Ez az óra-ahogy a nevéből is látszik-az egyik leghatékonyabb edzéstípus, ha cél az alakformálás, a tónusosabb izomzat elérése, az erősödés. A bemelegítést követően főként a has-fenék és comb izmaira tesszük a hangsúlyt, de nem hanyagoljuk el a hát és a kar izmaink megdolgoztatását sem. Az órát nyújtással zárjuk.

Az órákhoz folyamatosan lehet csatlakozni!

Részletek és jelentkezés NÉV, SZERVEZETI EGYSÉG, EDZÉSTÍPUS, TELEFONSZÁM megadásával a [email protected] email címen vagy a 061-209-06-17 | +36-30-355-0264 telefonszámok bármelyikén. Aki korábban részt vett a belvárosi órákon, nem szükséges a jelentkezés.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech