COVERKEP3 1 indexc

Új honlapokkal bővült a BEAC!

2017. 11. 30.
COVERKEP3 1 indexc

Vadonatúj honlapokkal bővül a BEAC honlapcsaládja; bemutatkozik az eltefoci.hu és az eltecheer.hu!

A BEAC nemcsak sportrendezvényein és a mindennapi egyetemi sportéletben, de az online térben is folyamatosan egységes kommunikációra törekszik. Legyen szó bár a www.beac.hu honlapunkról, az egyre nagyobb követőtábort magáénak tudó Facebook-oldalunkról vagy a BEAC Sporthírlevélről, klubunk igyekszik minden érdekes és releváns hírt, tartalmat vagy sportolási lehetőségekkel kapcsolatos információt a leghatékonyabban eljuttatni célcsoportjai számára.

Ennek kapcsán a Női Kosárlabda szakosztályunk, illetve az ELTE Aerobik közösségünk egyedi honlapjának mintájára létrehoztuk a labdarúgó- és futsalszakosztályainkat, illetve a cheerleader csapatainkat bemutató www.eltefoci.hu és www.eltecheer.hu honlapokat.

ELTEFOCI.HU

A BEAC a Magyar Labdarúgó Szövetség alapító tagjaként az MLSZ 1901-es alapítása óta minden évben szerepelt a szövetség által indított hivatalos labdarúgó bajnokságban. Idén alapításának 120. évfordulóját ünnepli a sportklubunk, amely tökéletes alkalom volt régóta várt honlapunk elkészítésére.

A www.eltefoci.hu egy olyan gyűjtőoldal, ahol az egyetemi fociélet iránt érdeklődők minden információt egy helyen megtalálhatnak a női futsaltól egészen a nagypályás labdarúgásig. A weboldal három nagy témakör köré lett kialakítva: a futsal-, valamint a labdarúgó szakosztály élete és az ELTE-BEAC által szervezett kispályás labdarúgó bajnokságok, ahol az aktuális sorsolások, tabellák, valamint a góllövő listák is nyomon követhetőek.

ELTECHEER.HU

Az ELTE fociéletének szerelmesei mellett a cheerleading iránt érdeklődőkről, rajongókról sem feledkeztünk meg. Magyarország első egyetemi cheerleader csapata az ELTE-n alakult meg 2009-ben. Az ELTE Cheer Team azóta is az egyik legjelentősebb cheer csapat mind egyetemi, mind sportági szinten. A csapat legnagyobb eredményeit a 2016-os Európa-bajnokságon érte el, ahol az ELTE Coed Team a dobogó második állhatott fel, míg az ELTE Coed Group Eb-bronzéremmel térhetett haza.

2016 áprilisában az ELTE Cheer Dance párosa, Szabó Hanna és Balogh Patrícia képviselhette Magyarországot először az Amerikai Egyesült Államokban megrendezett világbajnokságon.

A cheerleader csapatunk népszerűsége, folyamatos bővülése, valamint az egyre nagyobb sikerek is arra ösztönöztek bennünket, hogy létrehozzuk cheerleader gyűjtőoldalunkat, a www.eltecheer.hu honlapot, amelyen minden információ megtalálható csapatainkkal, edzőinkkel és a csatlakozási lehetőségekkel kapcsolatban.

Reményeink szerint új honlapjaink segítségül szolgálnak majd az egyetemi sportolási lehetőségek iránt érdeklődők számára és tovább bővíthetjük 120 éves közösségünket!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech