Liganyitó

Új dimenzióba lépnek az ELTE-s focibajnokságok

2013. 09. 13.
Liganyitó

Szeptember 16-tól ismét betör a fociélet a BEAC és a KCSSK műfüves pályáira, ahol rekordszámú csapat vág neki a különböző ligák bajnoki címéig vezető menetelésbe.

Telt házas liganyitó értekezlet a Hiltonban, rekordszámú csapatvezető, valamint egy új, kezelő- és csapatbarát szoftver bevezetése.

Címszavakban így jellemezhetnénk az ELTE Lágymányosi Bajnokság őszi rajtját megelőző pillanatokat. AZ ELTE évközi focibajnokságai évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, amelyre a gólyák körében kifejezetten hatékonynak bizonyuló Sportkampány is ráerősített.

A jövő héten rajtoló bajnokságokra az eddig bevált lebonyolításmód marad érvényes: hétfőtől csütörtökig Lágymányoson mérkőznek meg egymással a csapatok, pénteken a jogászokra figyel minden szempár, míg a szombat a bölcsészeké.

Az újdonság erejével hat, hogy a hatalmas érdeklődésre való tekintettel a szervezők az ELTE Kőrösi Csoma Sándor Kollégiumának műfüves pályáját is bevonták a bajnokságok helyszínei közé. A kollégiumi vezetőkkel való egyeztetést követően a KCSSK-ba kiírt liga pénteki játéknapra esik.

A Lágymányosi Bajnokság eredményei továbbra is az ELTE Online aktuális menüpontja alatt lesz elérhető, de a Sajben Marcell vezette szervezői csapat itt is egy nagy újítással kedveskedik az együtteseknek. Az új, magyar fejlesztésű Sportwavez szoftvernek köszönhetően immáron nem csak a sorsolást és az eredményeket követhetitek nyomon, hanem akár a soron következő rivális, vagy a saját csapatotok statisztikáit is csekkolhatjátok hétről hétre.

Az értekezlet zárszavaként átadásra kerültek a nyári bajnokság dobogósainak díjai is. A legtöbb nemesfém Hortobágyi Róbert markát ütötte, aki az ELTE SE és a Paksi Halászlé csapatvezetőjeként is tucatnyi aranyérmet és kupát vett át. Utóbbi együttes ősszel is az A liga egyik favoritjának számít, de trónkövetelőkkel is teli a padlás.

Csukákat elő, kapura lőj!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech