Liganyitó

Új dimenzióba lépnek az ELTE-s focibajnokságok

2013. 09. 13.
Liganyitó

Szeptember 16-tól ismét betör a fociélet a BEAC és a KCSSK műfüves pályáira, ahol rekordszámú csapat vág neki a különböző ligák bajnoki címéig vezető menetelésbe.

Telt házas liganyitó értekezlet a Hiltonban, rekordszámú csapatvezető, valamint egy új, kezelő- és csapatbarát szoftver bevezetése.

Címszavakban így jellemezhetnénk az ELTE Lágymányosi Bajnokság őszi rajtját megelőző pillanatokat. AZ ELTE évközi focibajnokságai évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, amelyre a gólyák körében kifejezetten hatékonynak bizonyuló Sportkampány is ráerősített.

A jövő héten rajtoló bajnokságokra az eddig bevált lebonyolításmód marad érvényes: hétfőtől csütörtökig Lágymányoson mérkőznek meg egymással a csapatok, pénteken a jogászokra figyel minden szempár, míg a szombat a bölcsészeké.

Az újdonság erejével hat, hogy a hatalmas érdeklődésre való tekintettel a szervezők az ELTE Kőrösi Csoma Sándor Kollégiumának műfüves pályáját is bevonták a bajnokságok helyszínei közé. A kollégiumi vezetőkkel való egyeztetést követően a KCSSK-ba kiírt liga pénteki játéknapra esik.

A Lágymányosi Bajnokság eredményei továbbra is az ELTE Online aktuális menüpontja alatt lesz elérhető, de a Sajben Marcell vezette szervezői csapat itt is egy nagy újítással kedveskedik az együtteseknek. Az új, magyar fejlesztésű Sportwavez szoftvernek köszönhetően immáron nem csak a sorsolást és az eredményeket követhetitek nyomon, hanem akár a soron következő rivális, vagy a saját csapatotok statisztikáit is csekkolhatjátok hétről hétre.

Az értekezlet zárszavaként átadásra kerültek a nyári bajnokság dobogósainak díjai is. A legtöbb nemesfém Hortobágyi Róbert markát ütötte, aki az ELTE SE és a Paksi Halászlé csapatvezetőjeként is tucatnyi aranyérmet és kupát vett át. Utóbbi együttes ősszel is az A liga egyik favoritjának számít, de trónkövetelőkkel is teli a padlás.

Csukákat elő, kapura lőj!

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech