Beac női kosár

Tovább menetelnek az ELTE-BEAC női kosarasai!

2013. 10. 16.
Beac női kosár

Labdajátékos körkapcsolás ELTE-BEAC módra: Balogh Juditék a játék minden elemében felülmúlták ellenfelüket, így második mérkőzésükön is meggyőző, 50(!) pontos különbséggel nyertek.

Női kosárlabda: Újabb nagyarányú győzelem született a Bogdánfy úti Sportcsarnokban, ahol a bajnokság 2. fordulójában a Tata együttesét fogadta a BEAC női amatőr kosárlabda csapata. Már az elején nagyon agresszív és támadást és védekezést mutató lányaink az ellenfelüket a félidőig 6 ponton tudta tartani (45-6). A vendégek számára a folytatás sem sikerült pontokban gazdagra: némiképp ugyan kozmetikáztak az eredményen, de a bajnoki pontok sorsa már az első negyedben eldőlt. Ezzel megszereztük az idei második győzelmünket: ELTE-BEAC Újbuda - Tatai Sportegyesület 81-31!

Férfi kosárlabda: A Hepp Kupa 1. fordulójában hazai pályán az Óbudai Kaszások csapatában sikerült kifogni egy egy osztállyal feljebb játszó NB1/B csoportos csapatot. Fiaink teljes kerettel (15 fővel) készülhettek erre a mérkőzésre, viszont még kevésbé érezik egymás mozgását, ezt gyorsan ki is használta rutinosabb ellenfelük. Ezúttal a kinti dobásaink sem ültek, olykor a figurák is nagyon görcsösen mentek, de Szabari Krisztiánék remélhetőleg ismét elkapják a fonalat a másodosztályú bajnokságban. ELTE-BEAC - Óbudai Kalászok 76-99!

Körkép a hétvége további ELTE-BEAC-os mérkőzéseiről

Kézilabda: BEAC- Pestszentimre 16-24 (6-11)

Futsal: fiúk: ELTE-BEAC - Tolna Mözs 2-1;

lányok (NB I.): Tolna-Mözs - ELTE-BEAC 4-1;

lányok (NB II.): Obsitos - ELTE-BEAC 3-0;

Nagypályás labdarúgás: (BLASZ III.) Futbalféria - BEAC 3-1; (BLASZ IV.) BEAC II. - THSE Sashalom II. 0-5

Vízilabda: ELTE Vízilabda DSK - Faterpóló 9-9

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech