BN aero Csoport

Több százan sportoltak a Budaörsi Napokon!

2014. 04. 30.
BN aero Csoport

„Sportolj BN!” szlogennel április 28-án az ELTE Kőrösi Csoma Sándor Kollégiumának egyik legnagyobb hallgatói rendezvényére került sor. A Budaörsi Napok, idén sem maradhatott sport nélkül.

Április 28-án az ELTE-BEAC sportágai beköltöztek egy napra a Dayka Gábor utcában. Az ELTE-BEAC szervezői, a Decathlon, a Coca Cola és az ELTE EHÖK támogatásával látványos és változatos programokkal várták a kollégium több mint ezer lakóját.

„Használd a tested, a gépek helyett” blokk keretében funkcionális tréning, erősítés volt az ELTE-BEAC edzőivel. „Mozogni boldogság”: több mint 200 lány aerobikozott 18:00-21:00 óra között. Az ELTE-BEAC Aerobik szakosztálya zsírégető, alakformáló, intervall edzésekkel, hastánc és verseny aerobik bemutatókkal kápráztatták el a résztvevőket.

Nem maradhattak el a küzdősportok sem: muay thai, brazil jiujitsu szerepelt a programon és a Vona Boxing Team jóvoltából bemutatkozott az ökölvívás is.

bn_aeroA hagyományos sportágak mellett kipróbálhatták az érdeklődők a rekeszépítést, a trambulint, a twistert , Kinectet és a slacklinet is.

A szerencsés résztvevők a Decathlon által felajánlott ajándékokkal lettek gazdagabbak, míg a regisztrációért Coca Cola-s ajándékokat kaptak a sportolók.

A BN Sportnap a Sportpont Program egyik állomása, része az országos rendezvény sorozatnak. A sportnapon regisztrálók sportpontokat gyűjthettek, melyeket sportos ajándékokra tudnak beváltani ill. versenyre kelhetnek az EFOTT jegyekért, további fődíjakért. Részletek a www.sportpont.hu oldalon találhatóak.

Részletek, bővebb információ az esemény FB oldalán: https://www.facebook.com/events/223387104527219/

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech