Természetjárás

VI. Eötvös Emléktúra a Vértesben

2014. 03. 11.
Természetjárás

Március 16-án a Vértes vonulatait veszik célkeresztbe a nagy hagyományoknak örvendő Eötvös Emléktúra természetjárói.

Az ELTE-BEAC Természetjáró Szakosztálya ebben a félévben is meghirdeti hagyományossá vált Eötvös Emléktúráját, melyet félévente rendez meg neves természetjárónk és egyetemünk névadója, Eötvös Loránd emlékére. Ezúttal a Vértes egy, még bejáratlan útvonalára kalauzoljuk a résztvevőket! Várunk minden ELTE-s hallgatót, dolgozót, Alumnit és egyéb kirándulni vágyót sok-sok szeretettel:)!

Útvonal: Szárliget - Mária-szakadék - Vitányvár - Rockenbauer emlékfa - Szár

Táv: 18 km, szintemelkedés: 420 m

Találkozó: Március 16-án 8:00-kor a Déli pályaudvaron a Komárom felé tartó személyvonat vágányánál, jeggyel a kézben. BKSZ kiegészítőt lehet váltani! A vonat 8:20-kor indul. Keressétek Sujtó Laurát, és a Jetis zászlót!

Kelenföldön is fel lehet szállni! Ebben az esetben a találkozó 8:10-kor a peronon, jeggyel a kézben. A vonat 8:28-kor érkezik meg Kelenföldre. Keressétek Gyönki Vikit és Gács Janót!

A túra várhatóan a késő délutáni órákban ér véget. Mindenki hozzon magával élelmet és innivalót, valamint az eső elleni védelemről is gondoskodjatok!

A szervezők elérhetősége: Sujtó Laura: 0630/327-60-80; [email protected]

Eseményünk a Facebookon

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech