Spin2

Tarts magad fitten spinninggel a vizsgák idején is!

2014. 04. 22.
Spin2

Vizsgaidőszakban sem szeretnél mozgás nélkül maradni? Kezdetét vette az előzetes jelentkezés a hallgatók körében nagy népszerűségnek örvendő spinning edzésekre!

Az ELTE-BEAC és az ELTE EHÖK által szervezett edzéseinken várnak minden hallgatót és külsőst, akik egyetemista társaságban, fiatal edzők vezetésével szeretnének heti rendszerességgel mozogni. Az év mind a 4 évszakában új bérletet válthattok, így nem maradtok mozgás nélkül a vizsgaidőszakban és nyáron sem. A nyári évszakbérlet 8 alkalomra jogosít fel Titeket, a szezon elején kiválasztott időpontban. Az edzések költségtérítését légkésőbb az első edzés előtt rendezni kell.

Helyszín:

ELTE-BEAC sporttelep, 1117 Bp., Bogdánfy utca 10. földszint, edzőterem a Szertár büfé mellett.

Edzések tervezett időpontjai:

isőpontok

Jelentkezés:

Az előjelentkezési időszak: április 22. – május 2. Ebben az időszakban e-mailben foglalhattok időpontot magatoknak. Az időszakban lefoglalt helyek befizetési határideje május 2. A bérletek megvásárolhatóak irodaidőben, hétköznap 9-17 óra között az irodában (I. lépcsőház, II. emelet).

Május 2-a után nincs helyfoglalás, a nem megvásárolt foglalás elvesznek, a fennmaradó szabad helyek május 2-a után az irodában vásárolhatóak meg.

Előjelentkezés:

Őszi Krisztiánnál az alábbi e-mail címen (névvel és Nepun kóddal): [email protected]

Részvételi díj:

ELTE hallgatóknak és Alumniknak 4800 Ft/évszak (Neptun kóddal), külsősöknek 7200 Ft/évszak. Ez 8 edzés alkalmat jelent, a szezon elején kiválasztott időpontban.

Figyelem! Alacsony létszám eseten nem indítunk el a csoportot, ebben az esetben értesítést küldünk. Az első edzés 2013. 05. 12., hétfő

Várunk Titeket! Az megszokott módon minden edzésen lesz pulzusmérő óra, melynek segítségével, sokkal jobban és hatékonyabban tudtok edzeni.

Szervező - sportágfelelős: Őszi Krisztián (tel.: 0670/381-06-49; e-mail: [email protected])

Kövess minket Facebookon, hogy mindig értesülj a legfrissebb hírekről: ELTE-BEAC Cycling

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech