DSC 1885

Tanévkezdő Sportkampány 2020

2020. 08. 13.
DSC 1885

Bár idén a járványhelyzet miatt gólyatáborokra nem kerül sor, a kari Orientációs Napokon idén sem hagyunk benneteket sport nélkül!

ELTE-s gólyaként most még lehet, hogy úgy érzed, hogy nem fogsz kiigazodni az egyetemi élet sokoldalúságában. Ezért is indul el a BEAC, az egyetem sportegyesülete a Diákhitel, az ELTE és a VIWA Vitaminwater támogatásával egy lelkes, fiatal csapattal, hogy személyesen mutassák be az egyetemi sportolási lehetőségek széles tárházát.

Bár idén a járványhelyzet miatt gólyatáborokra nem kerül sor, a kari Orientációs Napokon idén sem hagyunk benneteket sport nélkül!

Az egyetem sportszervezőivel és sportösztöndíjasaival karöltve augusztus vége és szeptember eleje között összesen 9 kar és intézet Gólyanapjaira látogat el a BEAC, bekapcsolódva az egyes karok sportnapjaiba. Bemutatók, vetélkedők, vadonatúj ELTE Sportkisokosok, nyereményjáték, ajándékok, VIWA Vitaminwater frissítők, és rengeteg közös mozgás is szerepel a programok között.

Ismerjétek meg az ELTE sportéletét az Orientációs Napok során, így már a tanév kezdése előtt kiválaszthatjátok, mit sportolnátok szívesen az egyetemi évek alatt!

Tanévkezdő Sportkampányunk 2020-as állomásai:

augusztus 26. (szerda) - TÓK

szeptember 1. (kedd) - IK

szeptember 1. (kedd) - PPK

szeptember 3. (csütörtök) - BGGYK

szeptember 4. (péntek) - BTK

szeptember 5. (szombat) - TTK

szeptember 5. (szombat) - TáTK

HAMAROSAN - ÁJK

HAMAROSAN - GTI

A kampány lezárása a szeptember 7-11. között megrendezésre kerülő ELTE Sport7, ahol közel 40 sportágat próbálhat ki ingyen az ELTE valamennyi hallgatója és dolgozója.

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech