Images

Tájékoztató a koronavírussal kapcsolatban

2020. 03. 10.
Images

A BEAC szervezői figyelemmel kísérik a kormányzat tájékoztatóit, az egészségügyi helyzetet alakulását.

MÁRCIUS 12. 15:10

[ENGLISH BELOW]
Kedves Sportolóink!
- A választható testnevelés kurzusok március 12-13-án rektori szünet miatt MINDEN HELYSZÍNEN elmaradnak, illetve március 16-tól 22-ig tavaszi szünetet rendelt el az Egyetem. Ennek értelmében ez idő alatt minden testnevelés kurzus elmarad! Az ELTE egésze 2020. március 23-tól az ellenkező rendelkezésig távolléti oktatásra áll át. Amint újabb fejlemény lesz, jelentkezünk!
- A BEAC-os edzések (ami nem testnevelés kurzus) kapcsán a mai napon megtörténtek az egyeztetések az üzemeltető ELTE Sport Kft-vel. A járványügyi helyzet miatt a Bogdánfy utcai sporttelep, a Mérnök utcai sporttelep, valamint a műfüves kispályák március 13-tól várhatóan március 29-ig bezárásra kerülnek.
- Az ELTE gyakorlógimnáziumainak (Apáczai, Trefort, Radnóti) vezetőivel egyeztettünk, az ide szervezett óráinkat sem tudjuk megtartani péntektől.
- A kollégiumi és a dolgozói edzéseink minden helyszínen szünetelnek.
- A BEAC iroda március 13-án, pénteken ZÁRVA tart.
- A Mérnök utcában található Pluhár Labdarúgópálya továbbra is elérhető lesz, pályafoglalás és egyeztetés itt: [email protected]
A jelenlegi helyzet alapján a szakosztályokkal egyeztetve az alábbi edzéseink (nem testnevelés kurzusok!) lesznek megtartva:
Atlétika - BME atlétikapálya
Cheerleading - PPKE tornaterem
Kézilabda - Tüskecsarnok
Futsal - Tüskecsarnok
Moderntánc - BHG Mozgásstúdió
Férfi és női kosárlabda - Tüskecsarnok
Kung-fu - Medgyessy Általános Iskola
Labdarúgás - Pluhár István Labdarúgópálya
Vízilabda - Hajós, Komjádi Uszoda
Megértéseteket köszönjük!
További információkért, fejleményekért kövessétek honlapunkat, Facebook-oldalunkat!
ENGLISH
The Hungarian Government ordered epidemiological emergency situation on the 11th March 2020, the following measures were taken regarding higher education in consultation with the Ministry of Innovation and Technology. The rector of Eötvös Loránd University orders a break for all students for the days of 12-13 March 2020.
The Spring break of the academic year 2019/2020 Spring semester is rescheduled to 16-22 March 2020 for students.
Students are not allowed to visit the buildings of the University!
Trainings organized at Bogdánfy street sports complex, at Mérnök street sports complex, at ELTE High Schools, and at the dormitories are cancelled as well.
The following trainings (not PE courses) will be held:
Track and field - BME athletic field
Cheerleading - PPKE sports hall
Handball - Tüskecsarnok
Futsal - Tüskecsarnok
Modern dance - BHG Mozgásstúdió
Basketball - Tüskecsarnok
Kung-fu - Medgyessy School
Football - Pluhár István Football Field
Waterpolo - Hajós, Komjádi Swimming Hall
Thank you for your understanding! For further information about sports, follow us!

MÁRCIUS 12. 7:30

Az ELTE közzétette a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos tájékoztatóját, mely szerint március 12-13-ra rektori szünetet rendel el, illetve a hallgatók tavaszi szünete - a tanév rendjében meghatározott időtartamot megváltoztatva - március 16–22. között lesz. Ez ugyanúgy érinti az ELTE-s választható testnevelés órákat, melyek március 12-22. között elmaradnak.
https://www.elte.hu/koronavirus

A délutáni, BEAC-os edzésekkel kapcsolatban március 12-én a BEAC-os edzéseket megtarthatjuk a Bogdánfy úti és Mérnök utcai ELTE sporttelepeken, péntektől azonban korlátozásokra kell készülni!

---------------------

MÁRCIUS 10.

Szeretnénk tájékoztatni sportolóinkat a járványügyi helyzet alakulása kapcsán arról, hogy a BEAC szervezői figyelemmel kísérik a kormányzat tájékoztatóit, az egészségügyi helyzet alakulását.

A hétvégén elindult a Magyar Kormány weboldala a https://koronavirus.gov.hu/, ahol a hiteles és naprakész információk elérhetőek.

Kérünk benneteket, hogy kísérjétek figyelemmel a WHO és a Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlásait, tartsátok be azokat az általános higiéniai, a gyakori kézmosásra vonatkozó és egyéb szabályokat, amelyek révén csökkenhet a megbetegedés terjedésének lehetősége.

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket - az influenza és minden egyéb betegség megelőzése érdekében (lásd: koronavírus) - a megfelelő kézhigiéniai szabályok betartására.

Megbetegedés, rosszullét észlelése esetén kérjük tartózkodjatok az edzéseken való részvételtől.

Kedves ELTE-s sportolóink, testnevelés kurzusok látogatók!

A legfrissebb ELTE-s információkért, tájékozódásért kövessétek az ELTE hivatalos tájékoztatóját az alábbi oldalon: https://www.elte.hu/koronavirus

Az itt közzétett információk vonatkoznak az ELTE-s testnevelés kurzusokra is!

Dear ELTE Students!

For the latest information and updates on the novel coronavirus regarding ELTE, please follow the official site: https://www.elte.hu/en/coronavirus

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech