Sportolj kreditért SPORTKISOKOS 2016 A5 5mm CMYK uj3 ikon

Sportolj kreditért 2017-ben is!

2017. 01. 18.
Sportolj kreditért SPORTKISOKOS 2016 A5 5mm CMYK uj3 ikon

Félévente közel 40 általános testnevelés kurzus kerül meghirdetésre a Neptunban, így biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót

Félévente közel 40 általános testnevelés kurzus kerül meghirdetésre a Neptunban, így biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót! Az idei tanévtől már argentin tangó, csörgőlabda (melyről látványos videó is készült), és swing is az órák között szerepel, a falmászás pedig már egy új helyszínen, a BME Sportközpontban is elérhető!

Az általános testnevelés kurzusok, a szorgalmi időszakhoz hasonlóan, általában 12-13 hétből állnak. A félév teljesítésének a feltétele a részvétel, maximum 3 hiányzással. A teljesített kurzusért 1 kredit jár, ami beleszámítható a szabadon választható tantárgyakba, így az érdemjegy az átlag is javul!

Hogyan találod meg a kurzusokat?

  • Lépj be a Neptunba
  • A “Tárgyfelvétel” fül alatt válaszd ki az aktuális félévet, és a „Minden intézményi tárgy” típust.
  • Állítsd be a tárgy kódja szerinti keresést, és írd be a VTN- kódot.
  • Válogass a sportok közül, és jelentkezz!
  • A kurzusok féléves díja 6000 Ft, ami Neptun kivetésben jelenik meg a „Pénzügyek” fül alatt, általában a FÉLÉV VÉGE FELÉ. (Egyes kurzusok plusz költségekkel járnak, pl.: falmászás, ezzel kapcsolatban tájékozódj a megadott elérhetőségeken)

Betelt a kedvenc általános testnevelés kurzusod, amire jelentkeztél volna? Vagy csak órarendi kötöttségek nélkül sportolnál valamit? Válaszd a BEAC délutáni edzéseit!

A BEAC kínálatában közel 40 sportág megtalálható, az edzésekre pedig akár egész évben jelentkezhetsz. Válts bérletet bármikor aerobik, jóga, funkcionális köredzés, spinning és még számos edzésre vagy a konditerembe!

Az edzésidőpontokról, edzőkről, elérhetőségekről az alábbi linken találhatsz információkat: https://www.beac.hu/sportolni-szeretnek/

A sport során nem csak kreditet és élményeket, hanem új ELTE-s barátokat is szerezhetsz. A sport közösségteremtő erejének és a rendszerességnek köszönhetően sok barátság kötődik a pályán! Ha belekerültél az ELTE sportéletébe, te is ezt ajánlod majd hallgatótársaidnak!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech