Sportvarázs

Sportnapokkal hoztuk "házhoz" a hallgatóknak a mozgás varázslatos élményét!

2015. 04. 15.
Sportvarázs

“Sportolj BN!” állomással rajtolt, a május 6-ai Magyar Sport Napjában teljesedik ki az ELTE EHÖK, ELTE Sportiroda és a BEAC triumvirátusának tavaszi sportnépszerűsítő programsorozata, amely elérhető közelségbe hozza az ELTE-s sportolási lehetőségeket.

Kari és kollégiumi sportnapokkal indult el április 13-tól a tavaszi sportnépszerűsítő programsorozat, amelynek első állomása a Budaörsi Napok sportnapja volt, a KCSSK Diákbizottság és a BEAC közös szervezésében. Fesztiváljátékok, rekeszépítés, slackline, küzdősportok, aerobik és nyereményjáték jellemezte a hagyományos BN sportnapot. Sportos hangolódással vette kezdetét a legnagyobb kollégium egész hetes programja.

TÓKÁprilis 15-én, szerdán a Tanító- és Óvóképző Kar adott otthont sportnapjának, ahol röplabda, labdarúgás sportágakban versenyeztek a csapatok, illetve a BEAC Erőnléti és Aerobik szakosztálya tartott bemutató foglalkozásokat.

A kari és kollégiumi sportnapok célja, hogy elérhető közelségbe kerüljenek az ELTE sportolási lehetőségei. A kari programok kötetlen lehetőséget biztosítanak arra, hogy az ELTE hallgatói, dolgozói megismerhessék az ELTE EHÖK, ELTE Sportiroda és a BEAC által nyújtotta közel negyven féle sportolási lehetőséget. A sportnap programjairól és a sportolási lehetőségekről a BEAC FB oldala és a https://www.beac.hu/sportolni-szeretnek/ oldala nyújt részletes útmutatást.

sportprogramokTovábbi sportnapok:

Április 16.: Bárczi Egészségnap

Április 20.: VUK Sportnap

Április 22.: PPK Sportnap

Május 1.: Sárga teljesítménytúra

Május 5.: 5vö5km (LEN Sportnap)

Május 5.: ELTE Aerobik Nap (LEN Sportnap)

Május 6.: BTK Sportnap

Május 6.: Magyar Sport Napja – ünnepélyes köszöntő és mezavató ünnepség a Tüskecsarnokban

A sportnapokon résztvevő, regisztráló és a BEAC FB oldalán található kvízre helyesen válaszolók között értékes sportnyereményeket sorsol ki klubunk május 6-án, a Magyar Sport Napján. A nyereményjáték részleteiről bővebb információt itt találsz: https://www.facebook.com/elte.beac/app_174153606119326

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech