1

Sport a szabadban- Fotópályázattal egybekötött nyereményjátékot hirdet a BEAC

2021. 04. 07.
1

A BEAC fotópályázattal egybekötött nyereményjátékot hirdet. A pályázat témája: Sport a szabadban!

Az elmúlt egy évben kifejezetten nagy szerepet kapott a szabadtéri sportolás. Ennek margójára a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club fotópályázatot hirdet a fent megjelölt témakörben. Várunk minden olyan pályaművet, mely kapcsolatba hozható a szabadtéri sportolással.

A képek beküldésének határideje: 2021.04.18- 23:59

A játék időtartama: 2021.04.19- 2021.04.30 - 16:00

A beérkezett fotókat a BEAC facebook oldalán egy galériába töltjük fel. A legtöbb lájkot kapó kép tulajdonosa BEAC ajándékcsomagot nyer, melynek tartalma: BEAC hátizsák, BEAC póló, BEAC maszk.

A képeket a [email protected] e-mail címre várjuk. Az e-mailnek tartalmaznia kell a fotó címét, valamint készítőjének nevét.

A beküldött fotók tartalmi és teljes jogi felelőssége a pályázót terheli. A pályázók alkotásaik beküldésével nyilatkoznak arról, hogy rendelkeznek a képen látható személy(ek) engedélyével. Pályázni kizárólag olyan fotókkal lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személyek személyhez fűződő jogait. A rendezőség a képeket térítés nélkül felhasználhatja a szerző nevének feltüntetésével.

Fotopalyazat
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech