Tájfutás

Rád is számítunk az októberi Tájfutó MEFOB-on!

2011. 09. 28.
Tájfutás

Az október 29-30-án Egerben megrendezésre kerülő Magyar Egyetemi és Főiskolai Bajnokságon minden ELTE-snek ott a helye, aki valaha is tájfutott. A csapatba azonban nem csak ELTE-BEAC-os sportolókat várunk, hanem bármely egyesületnél igazolt sporttársunkkal szívesen indulunk! Légy részese egy izgalmas versenynek és egy jó bulinak!

A Bükk lábánál, Egerben megrendezésre kerülő versenyen fantasztikus környezetben hódolhatunk közösen szenvedélyünknek. A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség megbízásából az Egri Spartacus Tájékozódási Futó SE és az Eszterházy Károly Főiskola lesznek a vendéglátónk ezen a hétvégén.

Egy MEFOB-on indulni mindig különleges élmény, hiszen összesen pár évig teheted ezt meg, amíg valamelyik egyetem hallgatója vagy.

Helyszín: Eger

Időpont: 2011. október 29-30.

Részletes versenykiírás: itt!

Nevezési díj:szakosztályunk átvállalja (Az utazás, szállás, étkezés költségeit a résztvevők maguk fizetik.)

Nevezési határidő:2011. október 10.

Amire szükségünk lesz:érvényes diákigazolványod, hogy igazolni tud hallgatói jogviszonyod.

Ráadásul a versennyel egyidőben kerül megrendezésre a 23. Eger Nagydíj nemzetközi tájékozódási futó verseny is. A MEFOB-on részvevő versenyzők a váltó lefutása után elindulhatnak az Eger Nagydíj szombati versenynapján.gy eredményetek az Eger Nagydíj eredményébe is beszámít.

JELENTKEZÉS:

Kérjük minél előbb jelentkezzetek Hajas Csilla (ELTE IK) sporttársunknál a [email protected] e-mailcímen. Jelentkezéskor adjátok meg, hogy az első napi váltóban (Váltó: FN21 - a váltók 3 fősek, ez városi futás Egerben) és/vagy a második nap (Bükk) egyéniben indultok a MEFOB-on. Az egyénin belül a technikásabb FN21E vagy a könnyebb FN21B pályán. Az egyéni FN21 E, és B pályák megegyeznek az Eger Nagydíj azonos pályáival. (Csapatverseny: FN21E-ben 3 fős csapatok részére)

Szeretettel várnak az ELTE-BEAC tájfutói! Hajrá ELTE-s tájfutók!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech