DSC 9387 1 1

‘Pontatlan’ évzáró az éllovas otthonában

2022. 12. 22.
DSC 9387 1 1

Ezúttal nem tudta megnehezíteni a veszprémi együttes dolgát az ELTE-BEAC.

Veszprémben zárta a 2022-es évet csapatunk, melyből a meghatározó játékosok közül többek közt csapatkapitányunk, Szini László és Kiss Gábor is hiányzott. Fehér Zsolt fiai annak tudatában szálltak harcba egyetemistáink ellen, hogy amennyiben begyűjtik mindhárom pontot, a tabella élére ugranak, ugyanakkor az odavágón a végeredmény ellenére (2-5), alaposan megizzadtak a mieink ellen, hiszen csak a végjátékban tudták bebiztosítani a győzelmet.

Ezúttal azonban sok kérdést nem hagytak a végére a bakonyiak, akik Gerencsér, Dorogi és Filipe Oliveira találataival már öt percet követően háromgólos előnyt dolgoztak ki. A folytatásban egy remek akciót követően Tarjáni ugyan még szépített, de Molnár néhány másodpercet követően visszaállította a differenciát, így 4-1-es állás mellett vonulhattak a csapatok szünetre. A fordulást követően továbbra is hiányzott a precizitás Béni Zoltán csapatából, a Veszprém pedig ezt kihasználva hamar eldöntötte a találkozó sorsát, mert előbb a játékrész első percében egy keményen belőtt labda Spáthról Oswald kapujában landolt, majd a végjátékra fordulva Fridrich Dávid növelte a veszprémi előnyt, noha Boros Roland pazar góllal szépített. A kegyelemdöfést az utolsó másodpercekben adta meg a hazai együttes, amikor ziccerben – a több nagy védést bemutató, Oswaldot váltó – Sajbent találták fejbe, a kipattanó viszont Horváthról a hálóban kötött ki.

NB I, 17. forduló

Veszprém Futsal-ELTE-BEAC 7-2

Kezdőcsapat: Oswald (k), Gémesi, Fülöp, Spáth, Dauner.

Cserék: Sajben (C), Horváth D., Boros, Tarjáni, Szekér, Vadászi, Károly, Lugosi.

Gólszerzők: Tarjáni, Boros illetve Gerencsér, Oliveira, Molnár, Fridrich, Dorogi, Spáth (OG), Horváth (OG).

Hajrá ELTE, Hajrá BEAC!

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech