Aero sport7

Özönlöttek a hallgatók az I. Decathlon ELTE Sport7-re!

2014. 09. 17.
Aero sport7

Zsúfolásig telt az ELTE Bogdánfy úti sporttelepe szeptember 8-11. között, ahol az ELTE Sportiroda és az ELTE-BEAC közös szervezésében első alkalommal került megrendezésre az ELTE Sport7 elnevezésű program.

Látványos bemutatók, edzések, sok Erasmus hallgató és rengeteg érdeklődő jellemezte a szorgalmi időszak első hetét. A Decathlon Gólyatábori Sportkampányt követően minden érdeklődő hallgató számára a legjobb lehetőség volt egy olyan hét, ahol első kézből is megismerkedhetett az által választott sportokkal. A Sport7 jó lehetőség arra, hogy mindenki megtapasztalja az ELTE és a BEAC által nyújtott széles sportágkínálatot, ahol a labdajátékoktól a szellemi sportokig mindent megtalálhatnak az érdeklődők. A Sport7 keretén belül az ELTE hallgatói és dolgozói több mint 30 sportágat próbálhatnak ki. Az edzéseket az ELTE sportszervezői ösztöndíjasai és az ELTE-BEAC szakosztályok edzői és oktatói tartották.

roplabda_sport7A hét valamennyi napján várták a résztvevőket a sakkozók, óriási érdeklődés övezte a kezdő futást, röplabdát és küzdősportok közül a brazil jiu-jitsut, muay thait, karatet és aikidot is. Lányok százai vettek részt az ELTE Aerobik foglalkozásain, ahol a jógától, pilátesztől a zsírégető edzéseken keresztül széles körben választhattak a különböző mozgásformákból. Napi két edzéssel bemutatkozott az ELTE-BEAC Spinning is. Új sportágként a rögbivel ismerkedhettek meg az ELTE-s érdeklődők. Tobrozót tartottak az ELTE-BEAC kosár, foci, futsal csapatai is. A Bogdánfyn található konditerem is egész napos nyitvatartással várta az erősödni vágyókat, és emellett a funkcionális tréningek (TRX, kettlebell) is bemutatkoztak.

A Sport7 képei megtekinthetőek az ELTE Online-on és az ELTE Sport7 FB oldálán.

ELTE Online: http://elteonline.hu/sportfotok/elte-sport7-szept-10/

ELTE Sport7: https://www.facebook.com/events/1498374097072721/

Az ELTE Sportiroda és az ELTE-BEAC szervezői szerint a Coca Cola és a Decathlon által támogatott ELTE Sport7 a legjobb lehetőség, hogy az ELTE polgárai megismerkedjenek az egyetemi sportolási lehetőségekkel. A nyílt hét folyamán inden edzés, sportág ingyenes volt és mindenki számára akár több sportág megismerésére is volt lehetőség.

A Sport7-et követően még az ELTE-BEAC egy nyereményjátékot is tartogat a résztvevők, érdeklődők számára. Az ELTE-BEAC Facebook oldalán található játékkal a 25 darab Decathlon és ELTE-BEAC ajándék egyikét lehet megnyerni. Sportfelszerelések, sporttáskák, egyedi póló és a fődíj egy egyedi kerékpár!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech