Kajak

Öntsd nyakon a vizsgaidőszakot Vízisport nappal!

2014. 06. 05.
Kajak

Élménybeszámoló a május 24-ei sportnapról, amelyet a főszervezők az ELTE-BEAC Sportpályázatának keretein belül, egyesületünk munkatársai és a sportösztöndíjasok segítségével valósítottak meg.

szállhattak vízre az evezni vágyók

Laza és valóban „felhőtlen” szórakozásban lehetett része azoknak, akik május 24-én, szombaton kilátogattak a PPK sportnapjára az ELTE Vízisport-telepére. Madárcsicsergés, gondozott gyep, hatalmas szabad tér, valamint gondosan előkészített kajakok és kenuk várták a telepre látogatókat. Az ELTE Vízisporttelepén remek, osztálykirándulós hangulat fogadott minden érdeklődőt, sőt, a nap végre az is kiderült, hogy Magyarországon miért nem járnak a családok futballmeccsre.

Az ELTE-BEAC Sportpályázatának keretein belül, az ELTE-BEAC munkatársai és a sportösztöndíjasok segítségével megvalósított rendezvényen már a bemelegítő, átmozgató tornába is többen kapcsolódtak be a reméltnél, és szerencsére az ebéd előkészítése se okozott gondot: a szervezők igazán sok segítséget kaptak. Nguyen Luu Lan Anh reszelőjének köszönhetően könnyek nélkül úszták meg a jelenlevők a hagymaaprítást, a sok szorgos segítő kezei nyomán pedig – igen rövid idő alatt – ipari mennyiségű krumpli landolt a bográcsban. Büszkén mondhatjuk, hogy a nagy sürgés-forgás eredményeként elkészült PaPriKáskrumpli végül remekül sikerült.

A sportnapon résztvevők a gyorstollaslabda kipróbálása, a kajakozás és kenuzás mellett sárkányhajóra is szállhattak. A sárkányhajó legénysége – a kezdeti bizonytalanság után – végül lapátjaival egy ütemre hasította a vizet és borulás nélkül, sugárzó arccal érkezett vissza a telep stégjéhez. Szeifert tanár úr végtelen türelemmel elemezte az érdeklődők vércukorszintjének értékeit és lelkesen magyarázta el újra és újra az újraélesztés lépéseit. A PPK szülők apróságai – a másnapi gyermeknapra való ráhangolódásként – festettek, rajzoltak, labdáztak és kedvükre kergetőzhettek.

Ha a vizsgák közepette egy nap vakációt szeretnétek, akkor jövőre Nektek is csak ajánlani tudjuk ezt a fajta remek kikapcsolódást!

Részletes beszámoló az ELTE Online hasábjain olvasható!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech