IMG 1445

Nyáridéző strandröplabda viadallal vár az ELTE Sportkampány!

2011. 09. 18.
IMG 1445

Az idei év talán egyik utolsó nyárias napján egy olyan izgalmas programot ajánlunk neked, mellyel méltó módon zárhatjuk közösen a szünidőt, és talán még pár órára vissza is lophatjuk annak hangulatát! Indulj a II. ELTE Sportkampány strandröplabda kupáján szeptember 22-én a BEAC pályán! Várjuk ELTE hallgatói és oktatói csapatok jelentkezését is!

Négyfős csapatok jelentkezését várjuk 2-2 arányú vegyes felállásban. A program célja, hogy népszerűsítsük az egyetemi sportot és hogy gólyákat, felsőbb éves hallgatókat és oktatókat egyaránt az ELTE sportközösségébe invitáljunk. Strandröplabda közben megismerkedhettek az ELTE sportösztöndíjasaival is, akiktől még több információt tudhattok meg a röplabdáról és arról a sok-sok lehetőségről – edzések, bajnokságok, bulik – melyeknek részesei lehettek ha közénk álltok! Reményeink szerint minél többen kedvet kaptok ehhez a sportághoz és gyarapítjátok majd ti is nem kis sikereket elért csapataink számát. De azoknak is ajánljuk e sportágat, akik a rendszeres mozgásra keresnek lehetőséget. Gyertek minél többen és játszunk egy jót! És hogy hol?

Időpont: 2011.szeptember 22. 14:00-19:30

Helyszín: BEAC Sportpálya (XI. Bogdánfy u. 10.)

Részletes program és regisztráció: az esemény honlapján

Kérdéseitekkel keressétek Bögöly András sportszervezőnket : 30 604 14 80; e-mail

Kapcsolódó linkek:

(Fotó: MEFS)

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech